Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ez a mai fiatal nőkkel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez a mai fiatal nőkkel?

Figyelt kérdés

Egyszerűen csak 3 fajta nőt ismerek. Van aki pénzre megy, van aki egoista és olyan önző, hogy azt még megfogalmazni se tudom, meg van a pózmalac (igen már kezd terjedni a név)

akinek magával az ég egy adta baja nincs, de teleszórja mondjuk a fb-ot a képeivel, majd mondja hogy ronda, és ott sajnáltatja magát kb 20-30 pasival.

Illetve van még az a típus, aki a hírnévre törekedik, hogy a barátnői is fel nézzenek arra, akivel együtt van.

Ez a kor a 15-20 év közöttiekre sorolható, 20 év körül már talán a pózmalacok száma ritkul.

2012. jún. 27. 23:55
 1/7 anonim ***** válasza:
és mi van a kövérekkel?
2012. jún. 27. 23:59
 2/7 A kérdező kommentje:
2-öt ismerek, egyikkel kommunikálni se lehet, másiknak meg pasija van. Amúgy meg ők se 100-asok, főleg az első, ő neki is lehet valami lelki problémája.
2012. jún. 28. 00:02
 3/7 anonim ***** válasza:
én egyik sem vagyok :) (max részben nagyon picit)
2012. jún. 28. 00:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem rossz körökben mozogsz. Senki nem tehet arról hogy te béna vagy. :D
2012. jún. 28. 00:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Mert még gyerekek.
2012. jún. 28. 00:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Bla, bla, bla. Megint általánosítás! 20/N.
2012. jún. 28. 00:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Érdekes, normális lánnyal még én sem találkoztam. Bár szerintem a ritka normális, szép lányt lefoglalták a pénzes macsók.
2012. jún. 28. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!