Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek ennyire egy kapcsolattól?
Figyelt kérdés
Akárki megteszik és kicsit is közelebb kerülök hozzá, mindig kitalálok valamit, hogy ne találkozzunk és hogy eltaszítsam magamtól. 18 éves vagyok és eddig 2 barátom volt, de velük is mikor komolyodott a kapcsolat szakítottam.:S2012. jún. 27. 22:41
1/7 anonim válasza:
Régebbi csalódás? Esetleg félelem a felelősségtől? Vagy a "kötöttségtől" ?
2/7 anonim válasza:
adj időt magadnak, meg fogod találni azt a fiút akinél ez nem okoz majd gondot, mindig a közelében akarsz majd lenni és félni fogsz attól hogy elveszíted.:)
3/7 anonim válasza:
Valószínűleg nem akartál tőlük semmit.
Vagy nem készültél fel rá, hogy komolyabb legyen a dolog.
Szerintem el kéne döntened, hogy mit akarsz mikor összejössz valakivel!
4/7 anonim válasza:
Félsz a testi közelségtől, vagy h lelkileg megbánt vagy a bizonytalanságtól, h nem tudod kontroll alatt tartani a dolgokat. Ülj le, beszéld meg magaddal, h vágysz e a szárnyalásra. Beszéld meg h milyen rossz dolgok történhetnek veled. Hogy tudod ezeket megelőzni, ha meg megtörténtek, miket tehetsz. Nem kell ennyire félni. Nincs mitől. Kérd meg a srácot h fokozatosan haladjatok. Győzd le a parádat, vagyél erőt magadon, mert lehet h nagyon meg fogod bánni.
5/7 anonim válasza:
Ha testileg félsz akkor le tudod állítani a dolgot közben, vagy meg tudod kérni a srácot h ne így, hanem úgy csináljon vmit, csak jelezned kell neki.
Ha lelkileg félsz akkor bizzál magadban h fel tudod dolgozni a szakítást, megbántást. Kisírod magad és megnyugszol.
Inkább attól féljél, h mik azok amiket nem élhetsz át meg gyáva nyuszika vagy!
6/7 A kérdező kommentje:
Mindig menekülök a kötöttségek elől és nem merek kötődni senkihez, rosszul érzem magam, ha birtokolnak. Sosem volt komoly kapcsolatom, mert nekem hatalmas tér kell. Annyira megszoktam már a magányt, az egyedüllétet, hogy nem tudom elképzelni magam egy fiúval hosszú távon. Jelentkező akad persze mindig és ha nekem is megtetszik valaki és közelebb kerülök hozzá mindig csak a rosszat keresem benne, a kifogásokat, hogy miért ne legyek vele. Volt egy fiú kb. fél évvel ezelőtt akiben nagyon nagyot csalódtam, mert jól pofára ejtett(nem jártunk), pedig őt igazán kedveltem. Ő előtte is eltaszítottam már a fiúkat, de szerintem miatta most még jobban...
2012. jún. 27. 23:06
7/7 anonim válasza:
Ezt kicsit jobban kéne analizálni. Ha akarsz mesélni írj privit. Ismerős amit mondasz, de sokmindentől félhetsz. Lehet hogy érzelmileg nem állsz úgy, vagy a szextől félsz, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!