Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek egy komolyabb kapcsolattól?
Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú, akiért még régebb odavoltam, aztán most randizgatunk és úgy vettem észre, hogy komolyabban szeretne valamit, aminek örülnöm kellene mert végül is ezt akartam elérni, de mégis nem tudom mit tegyek, kifogásokat keresek a találkákra meg ilyenek.. Most akkor én sem értem magamat, nem csoda, hogy ő sem ért... Ti voltatok már így? Mit tegyek? 19/L2012. jún. 24. 21:17
1/4 anonim válasza:
Egy idő után döntened kell, mert a srác megunja, és lelép. A randizás még egyikőtök részéről sem jelent kötelezettséget, legfeljebb ha nem szimpatikus számodra a fiú, akkor nem találkozol vele többet.
2/4 A kérdező kommentje:
A másik meg az, hogy pár hónap múlva megyek egyetemre egy másik városba...
2012. jún. 24. 21:20
3/4 A kérdező kommentje:
Már rég óta ismerjük egymást, általában jól kijövök vele
2012. jún. 24. 21:21
4/4 distikeee válasza:
figyu! szerintem vagj bele! en mar jartam igy... :/ mellesleg fiu vagyok es a csaj csinalta ugyanezt, de aztan szerencsere jol dontott! :P Eloszoris dontsd el magadban h szereted-e?? es ha igen akkor ne fojtsd el ezt a kiindulo kapcsolatot! Csak biztatni tudlak es ne felj! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!