Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt a lányokkal?
Figyelt kérdés
Kérdem én.. a mai világban már gáz ha az ember 1 komoly kapcsolatra vágyik, és nem csak arra, h megtosszon valakit?
a lányok miért a büdös bunkó pasikra buknak akik csak átbasszák őket?
2012. jún. 27. 21:42
1/13 anonim válasza:
rossz lányoknál próbálkozol. én akiket ismerek, mind azért sír, hogy a pasik akarnak csak szexet, és nincs senki, aki komoly kapcsolatra hajt.
4/13 anonim válasza:
azért nem vagyunk ennyire szörnyűek!
pl. én nem bírom "büdös bunkó pasikat"
5/13 anonim válasza:
a legtöbb lány köztük én is olyan vagyok aki komoly kapcsolatra vágyik máshol kéne keresgélned:)nem lessz nehéz dolgod
6/13 anonim válasza:
Egyetértek a kérdezővel! A lányok a rendes, becsületes pasikat unalmasnak tartják! Sajnos ez van!
7/13 anonim válasza:
Miért, neked miért csak azok a lányok kellenek akiknek meg a "büdös bunkó pasik"? :D
8/13 anonim válasza:
A lányok többségének tetszik,ha egy fiúnak van tartása,büszke,és egy kicsi egoista is!
De ettől még nem szeretjük a büdös bunkó palikat,és nem akarjuk,hogy csak jól meg.....nak minket. :)
Azt pedig egyáltalán nem szeretjük,ha át...nak minket.
Azt senki sem szereti. ;)
9/13 anonim válasza:
És a pasik miért csak az olcsó ribancokra hajtanak?o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!