Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cinkes, hogy 18 évesen még nem volt barátnőm?
Szociálisan tekintve, szvsz nem, de ezt embercsoportja válogatja. Ha a barátiad annak tartják, akkor nekik az.
Ha barátnőt szeretnél, akkor azért tenned kell, le kell menni szórakozni, "csajozni". Ha nem vagy eljárós típus, akkor vannak internetes párkeresők. De ezek csak akkor kellenek, ha TE "cikinek" érzed a helyzeted. Ha nem, és meg vagy elégedve magaddal jelenlegi helyzetedben, akkor csak éld az életed, és a sors hozza magával a dolgokat.
Háát, ha minden úgy van, ahogy leírtad, tőlem nem hiszem h. visszautasítást kapnál :D Viccet félretéve, írj le pár ilyen kifogást amikkel eddig elküldtek, kíváncsi lennék, mi nem tetszik nekik.
16/L
23:52 vagyok.
Nem a szociális helyzeted kifogásoltam, hanem úgy értettem, hogy szociális viszonyalatokban véve, szerintem nem "cinkes" az, hogy még nem volt barátnőd, de ezt embercsoportja válogatja, és ha a barátaid annak tekintik, akkor neki az. Mindenesetre, nem kell úgy viszonyulni a dologhoz, hogy jajj, 18 évesen még nem volt barátnőd, hanem úgy kell nézni, hogy még nem jött el az igazi :) Ne akard görcsösen, vedd lazán egy kicsit. a mai társadalomban nem életfeltétel, hogy 18 évesen már legyen barátnője valakinek. Persze, tudom, szar érzés, főleg azt látni, hogy "mindenkinek" van, de - klisé a köbön - eljön a te időd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!