Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem szeret egy lány se?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeret egy lány se?

Figyelt kérdés

18éves vagyok.

Mindenkivel rendes, megértő, segítőkész, és kedves vagyok.

Beszégetni is tudok, bákiel, bármikor, bármiről...... kicsit fel kell hogy oldódjak és nagyon jófej tudok lenni.

Sportolok, izmos és magas vagyok.

Nagyon helyes, férfias pasinak tartanak a lányok.

De nem is vagyok az a "nyuszi" srác, van önbizalmam (habár ha úgy megyek egy lányhoz oda hogy meg akarok vele ismerkedni akkor ez elmúlik), és van bennem egy kis "egézséges" vagányság.

De soha se volt még b.nőm, soha.

Olyan rossz úgy élni hogy senki se szeret, nincs kihez odabújni, átölelni.

Komolyan, fájó szívvel (tudom nem szép dolog) nézem mikor haverom és a b.nője összebújnak, csókolóznak a kocsim hátsó ülésén útközbe.... ilyenkor csak bámulok mélyen. Olyan rossz ez így. Szeretni fog engem valaha is valaki?..... vagy mindenkinek csak egy "jó ismerőse" leszek, egész életembe?

2009. júl. 7. 23:12
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
*beszélgetni
2009. júl. 7. 23:12
 2/21 anonim ***** válasza:
Mindennek eljön az ideje, csak ne görcsölj rá.
2009. júl. 7. 23:15
 3/21 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem vagy egyedül, én is így vagyok ezzel. Ha nem tartanám röhejesnek, megkérnélek, hogy írj rám, mert én sem értem, mi van. Általában, ha valakinek nincs barátnője, akkor valami hatalmas gond van vele, de veled tényleg nincs semmi, egyáltalán nem értem. Én nagyon szívesen jelentkeznék, csak félek, mert minden internetes kapcsolatom maga volt a komoly horror:D. Szerintem az élet nem lesz ennyire szemét. Ha jóslatokba bocsájtkozhatnék, két hónapon belül biztos lesz valakid. Vagy később. Vagy hamarabb. Tudom, s.ar a magány, de ne add fel! Szurkolok! (hát, talán ezzel nem sokat segítettem, bocsi)
2009. júl. 7. 23:16
 4/21 anonim ***** válasza:
56%
Én is 18 vagyok, nekem se volt még. Bár én más eset vagyok, bennem semmiféle önbizalom nincsen, legalább optimista vagyok, és azt gondolom, hogy nemsokára lesz. merthogy kolis leszek nemsokára, új város új suli új élet :)
2009. júl. 7. 23:17
 5/21 anonim ***** válasza:
56%

Én is 18 éves vagyok. Alapjában nagyon helyesnek, jófejnek mondanak. Mégsem kellettem eddig senkinek. A házibulimban is nézhettem, amint mások smárolnak, én meg álltam, mint egy magányos farkas. Pedig azért csinálok bulikat, hogy végre összejöjjön nekem, de semmi nem lett belőle :(

De reméljük, mindennek eljön az ideje!

2009. júl. 7. 23:19
 6/21 anonim ***** válasza:

én is ugyan ezt mondhatnám,csak fordítva :(

(19l)

2009. júl. 7. 23:23
 7/21 anonim ***** válasza:

modtad már el lánynak hogy teccik neked..egyáltalán van aki télleg teccik?

ha helyesnek mondanak akkor nem lehecc ojan rossz :P

2009. júl. 7. 23:27
 8/21 A kérdező kommentje:
23:16 mitől félsz????
2009. júl. 7. 23:30
 9/21 A kérdező kommentje:

23:19 ha házibulit rendezel akkor szólj az ismerőseidnek hogy hozzonak szingli lányokat, ha tudnak.

Házgazda vagy barátom, te nyugodtan megszabhatod nekik.

2009. júl. 7. 23:34
 10/21 A kérdező kommentje:

23:16... miért tartod röhelyesnek???

habár én is elitélem azokat akik a neten már majdnem szexelnek az életbe meg köszönni se mernek egymásnak.

2009. júl. 7. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!