Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti ezt sértésnek vennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ezt sértésnek vennétek?

Figyelt kérdés

A szituáció:

beszélgetek barátommal facebook-on

Mondom neki hogy pill, mert mindjárt bepisilek :)

erre írja hogy majd ha itt lesz nálam, segít hogy bepisiljek.. (amit szekálásnak írt csak)

én meg írtam rá hogy : de kocsog vagy :)

Erre elkezdi hogy ő viccből írta és ne sértegessem mert elege van már ebből hogy én mindig bunkózok.

Tudom hogy vicc az egész szituáció, de muszáj volt kiírnom mert ezt már nem hiszem el.

Minden ilyen apró dolgon kiakad, és rámfogja... (Y)

2012. jún. 26. 16:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? :D
2012. jún. 26. 16:30
 2/9 A kérdező kommentje:

Jogos a kérdés... :)

amúgy 19 :)

2012. jún. 26. 16:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsold ki a gépet és foglalkozzatok egymással élőben. MInden kapcsolatnak jót tenne, és a felnőttek sem viselkednének 12 évesek módjára.
2012. jún. 26. 16:34
 4/9 anonim ***** válasza:
nem tudom, ez a baj a netes beszélgetésekkel:D sok minden másképp jön le:D akár meg is mondhatnád neki...:) és hogy ne úgy vegye ezeket, mert na...más:D
2012. jún. 26. 16:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Elég tré, hogy 19 évesen ilyen szintű beszélgetést folytattok. Ahogy írták előttem is, inkább tartsátok a kapcsolatot élőben, már amennyire lehetséges.
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem venném annak, meg amúgy is odaírtál egy mosolygós szmájlit, ami egyértelműen mutatja, hogy hogyan is gondoltad.
 7/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Ez am lehet hogy el sem fog múlni. Amíg nem veszed a szívedre és ő sem, addig nincs gond vele. Az én barátnőm is ilyen 22 éves létére... :D Most is le köcsög-szemetezett XDXD
2012. jún. 26. 16:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Most meg azt mondja, hogy utál :D
2012. jún. 26. 16:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ő a pisiszexre gondolt, te meg félreértetted.
2012. jún. 26. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!