Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy van értelme egy kapcsolatn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy van értelme egy kapcsolatnak ha én magyar vagyok, a lány meg szlovák?

Figyelt kérdés
Beleszerettem egy szlovák lányba. 14/f
2012. jún. 25. 20:58
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Egyébként nem tudom befolyásolni az érzéseimet.
2012. jún. 25. 21:33
 22/28 anonim ***** válasza:
29%
Összeházasodtak, majd mindketten meghaltak. Ezt akarod te is?
2012. jún. 25. 21:33
 23/28 anonim ***** válasza:
0%
Az egy dolog, hogy nem tudod befolyásolni az érzéseidet, de ami szent, az szent és a nemzet a legszentebb földi dolog,ami valaha is létezett. Itt nem emócióról, hanem akaratról kell beszélni.
2012. jún. 25. 21:36
 24/28 A kérdező kommentje:
Nem! De ez már nem a középkor.
2012. jún. 25. 21:37
 25/28 anonim ***** válasza:

Nem kell bemutatni a történelmet mert ismerem!Szlovákia lényegében 1991-től létezik..Akkor miről is beszélünk?Nem a felvidéki magyarok hibája volt az,hogy elcsatoltak minket Cseh országhoz!

A másik aki Felvidéken él a határ mellet,jobban át érzi ennek a súlyát,mivel a drága "politikusaink" ott taposnak belénk ahol tudnak!Kezdjük a nyelvhasználattól kezdve addig,hogy ha netán felvennénk a kettős állampolgárságot elveszik a szlovákot,és megosztanak mindentől!Akkor kérem miről is beszélünk?Aki MO-én mást nem lát,csak h jaj de utálják a szlovákok a magyarokat.Hát csesszétek meg a felvidéki magyarokat is épp úgy gyűlölik!Még is el kell viselnünk...

2012. jún. 25. 21:40
 26/28 anonim ***** válasza:
A nemzettudat a 19. század vívmánya, éppen a középkor felé haladunk ott nem számított, hogy ki fia borja vagy. Az a lényeg, hogyha belépsz egy olyan nép intim szférájába, amely évezredeken át gyilkolta és gyilkolja ma is a tiéd ezreit, akkor veled sem fognak kesztyűs kézzel bánni.
2012. jún. 25. 21:40
 27/28 Galdav válasza:

Miért ne lenne?!

Szerintem érdemes lenne megpróbálni.

Látva társaim írásait (általánosítottak, amelyet nem szabad csinálni), politikai és nemzeti akadályokat sejtenek, amelyek idővel úgyis eltűnnek, ha egyáltalán léteznek, vagy ahogy a szláv származású Petőfi mondaná:

"Az idő igaz, S eldönti, ami nem az." . /Petőfi: Voltak fejedelmek...

2012. jún. 28. 16:58
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

25.-nek:Szlovákia valójában 1993-tól létezik :)

Szerintem van értelme,egy városban laktok,akkor meg nem tök mindegy,hogy mi az anyanyelve a csajnak?

2012. szept. 16. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!