Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy van értelme egy kapcsolatnak ha én magyar vagyok, a lány meg szlovák?
Nem kell bemutatni a történelmet mert ismerem!Szlovákia lényegében 1991-től létezik..Akkor miről is beszélünk?Nem a felvidéki magyarok hibája volt az,hogy elcsatoltak minket Cseh országhoz!
A másik aki Felvidéken él a határ mellet,jobban át érzi ennek a súlyát,mivel a drága "politikusaink" ott taposnak belénk ahol tudnak!Kezdjük a nyelvhasználattól kezdve addig,hogy ha netán felvennénk a kettős állampolgárságot elveszik a szlovákot,és megosztanak mindentől!Akkor kérem miről is beszélünk?Aki MO-én mást nem lát,csak h jaj de utálják a szlovákok a magyarokat.Hát csesszétek meg a felvidéki magyarokat is épp úgy gyűlölik!Még is el kell viselnünk...
Miért ne lenne?!
Szerintem érdemes lenne megpróbálni.
Látva társaim írásait (általánosítottak, amelyet nem szabad csinálni), politikai és nemzeti akadályokat sejtenek, amelyek idővel úgyis eltűnnek, ha egyáltalán léteznek, vagy ahogy a szláv származású Petőfi mondaná:
"Az idő igaz, S eldönti, ami nem az." . /Petőfi: Voltak fejedelmek...
25.-nek:Szlovákia valójában 1993-tól létezik :)
Szerintem van értelme,egy városban laktok,akkor meg nem tök mindegy,hogy mi az anyanyelve a csajnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!