Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy van értelme egy kapcsolatnak ha én magyar vagyok, a lány meg szlovák?
Nagymegyeren (Velky meder).
Utolsó: Miért ne barátkozzak egy szlovákkal? o.O
"utolsó" vagyok
ment a válsz előtte
Hogy itt egyesek mekkora tahók!B*sszátok meg nem lenézni kéne a Felvidékieket,hanem testvérként kezelni!Ugyan is mi nem tehetünk arról,hogy elszakítottak Trianon által!
Üdv Felvidékről!
11. vagyok
Nézd, én nem nézek sok filmet, sőt mi több, egyáltalán.
Én ilyen koromban, már tudtam azt, amit te nem tudsz.
Az eset, pedig nem olyan, mint a Rómeó és Júlia, mivel ők mindketten olaszok voltak. HA nem érdekel, akkor kelj fel a gép elől és menj apád elé, majd köpd szem között. Én képtelen volnék olyanokkal barátkozni, akiknek az ősei az én őseimet gyilkolták. Amennyiben tetszene is egy közülük, akkor az lenne az első, hogy elfojtom magamban a fellángolás legkisebb csóváját is, mert tudom, hogy ők nyomorítják meg mindennapjaimat. Miattuk vernek azért, mert magyarul beszélsz, az életedet akarják. Hagyd a fenébe.
"Hogy itt egyesek mekkora tahók!B*sszátok meg nem lenézni kéne a Felvidékieket,hanem testvérként kezelni!"
Ki beszélt itt lenézésről, Felvidék Magyarország északi rész, melyet a trianoni békediktátummal elszakítottak tőlünk, nem pedig "kivált".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!