Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy van értelme egy kapcsolatn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy van értelme egy kapcsolatnak ha én magyar vagyok, a lány meg szlovák?

Figyelt kérdés
Beleszerettem egy szlovák lányba. 14/f
2012. jún. 25. 20:58
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
0%
Túl sok konfrontáció lenne belőle, képzeld ő ünnepel június negyedikén, amikor te gyászolsz. Ez így nagyon nincs rendjén. Honnan tudod, hogy ősi között nincsenek olyanok, akik a te őseidet gyilkolták. Felvidék nem Szlovákia.
2012. jún. 25. 21:19
 12/28 A kérdező kommentje:

Nagymegyeren (Velky meder).

Utolsó: Miért ne barátkozzak egy szlovákkal? o.O

2012. jún. 25. 21:19
 13/28 anonim ***** válasza:

"utolsó" vagyok

ment a válsz előtte

2012. jún. 25. 21:20
 14/28 A kérdező kommentje:
11.-nek üzenem neked hogy szerintem túl sok filmet nézel. Engemet ez egyáltalán nem érdekel. Ez hasonló eset mint a Rómeó és Júlia. :S
2012. jún. 25. 21:21
 15/28 A kérdező kommentje:
Nekem van olyan érzésem hogy én is tetszem a csajnak, de lehet hogy rosszul veszem észre.
2012. jún. 25. 21:24
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Hogy itt egyesek mekkora tahók!B*sszátok meg nem lenézni kéne a Felvidékieket,hanem testvérként kezelni!Ugyan is mi nem tehetünk arról,hogy elszakítottak Trianon által!

Üdv Felvidékről!

2012. jún. 25. 21:26
 17/28 Csegi89 ***** válasza:
100%
Gyerekek mielőtt itt valaki félreértené, nem dúl háború a magyarok és a szlovákok között a Felvidéken. Itt csak a beljebb élő 'nagy szlovákoknak' van gondjuk a magyarokkal. Mifelénk jól megfér a kettő egymás mellett. Haver te meg ne aggódj ez miatt már írtam az előbb.
2012. jún. 25. 21:26
 18/28 anonim ***** válasza:
0%

11. vagyok

Nézd, én nem nézek sok filmet, sőt mi több, egyáltalán.

Én ilyen koromban, már tudtam azt, amit te nem tudsz.

Az eset, pedig nem olyan, mint a Rómeó és Júlia, mivel ők mindketten olaszok voltak. HA nem érdekel, akkor kelj fel a gép elől és menj apád elé, majd köpd szem között. Én képtelen volnék olyanokkal barátkozni, akiknek az ősei az én őseimet gyilkolták. Amennyiben tetszene is egy közülük, akkor az lenne az első, hogy elfojtom magamban a fellángolás legkisebb csóváját is, mert tudom, hogy ők nyomorítják meg mindennapjaimat. Miattuk vernek azért, mert magyarul beszélsz, az életedet akarják. Hagyd a fenébe.

2012. jún. 25. 21:27
 19/28 anonim ***** válasza:

"Hogy itt egyesek mekkora tahók!B*sszátok meg nem lenézni kéne a Felvidékieket,hanem testvérként kezelni!"

Ki beszélt itt lenézésről, Felvidék Magyarország északi rész, melyet a trianoni békediktátummal elszakítottak tőlünk, nem pedig "kivált".

2012. jún. 25. 21:31
 20/28 A kérdező kommentje:
De Rómeó és Júlia szülei rosszban voltak egymással. -.-
2012. jún. 25. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!