Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem pofátlan a pasim?
Mostanában elkezdtem sütni-főzni,mert elfoglal,tetszenek a végkifejletek és az ízek is :P
Tortákat,muffinokat,pogácsákat meg mindenféle finom dolgokat csinálok,ha rám jön.
Ma almás fahéjas amerikai palacsinta tortát csináltam leöntve vaníliával.
Barátom meg állandóan tesz valami szemét megjegyzést, mindenki másnak ízlenek, csak ő mond mindig valami gonosz dolgot. Arra is képtelen,hogy kimenjen egy késért,inkább összebarmolja az egész tortát, kiszed egy csomót aztán szétizéli és otthagyja... meg,hogy nem is olyan jó, ő máshogy csinálná stb, de egyébként egy rántottát is nehezen tud összehozni.
Mondtam,hogy szarul esik,hogy én szenvedek órákig ő meg gúnyol,de csak kinevet..
Ti mit tennétek? Ne csináljak neki semmit többet?
Azt mondja,hogy csak viccel..hát rohadt vicces,hogy ott van a konyha 1 lépésre tőle és inkább szétbarmolja a tortát,hogy más véletlenül se tudjon enni belőle-.-'
egyébként meg ezzel nem ösztönöz semmire,csak annyira,hogy egy zsemlét nem fogok neki kettévágni,mert még ahhoz is bamba.
előzmény Hanariko:
Köszi-amúgy ez tényleg jó módszer-tapasztalatból tudom. (már próbáltam.)XDDD
:D hát te bolond vagy.
egyébként másban is ilyen... ha felkapcsolva hagyja a villanyt, akkor engem küld ki,hogy kapcsoljam le meg ilyenek..egyre idegesítőbb.
"Ma almás fahéjas amerikai palacsinta tortát csináltam leöntve vaníliával."
Hé, erről egy képet nem tudnál küldeni? Ha jól néz ki, legközelebb rendelnék egy adagot :D (na tessék, most jól megéheztem..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!