Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak szerintem pofátlan a pasim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem pofátlan a pasim?

Figyelt kérdés

Mostanában elkezdtem sütni-főzni,mert elfoglal,tetszenek a végkifejletek és az ízek is :P

Tortákat,muffinokat,pogácsákat meg mindenféle finom dolgokat csinálok,ha rám jön.

Ma almás fahéjas amerikai palacsinta tortát csináltam leöntve vaníliával.

Barátom meg állandóan tesz valami szemét megjegyzést, mindenki másnak ízlenek, csak ő mond mindig valami gonosz dolgot. Arra is képtelen,hogy kimenjen egy késért,inkább összebarmolja az egész tortát, kiszed egy csomót aztán szétizéli és otthagyja... meg,hogy nem is olyan jó, ő máshogy csinálná stb, de egyébként egy rántottát is nehezen tud összehozni.

Mondtam,hogy szarul esik,hogy én szenvedek órákig ő meg gúnyol,de csak kinevet..

Ti mit tennétek? Ne csináljak neki semmit többet?

2012. jún. 25. 19:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Rengeteg férfi viselkedik így!!!Amit pedig már jó párszor elmondtam hogy az emberek döntő többsége nem hálás természetű,semmi sem jó nagyságuknak!
2012. jún. 25. 19:25
 12/24 A kérdező kommentje:

Azt mondja,hogy csak viccel..hát rohadt vicces,hogy ott van a konyha 1 lépésre tőle és inkább szétbarmolja a tortát,hogy más véletlenül se tudjon enni belőle-.-'

egyébként meg ezzel nem ösztönöz semmire,csak annyira,hogy egy zsemlét nem fogok neki kettévágni,mert még ahhoz is bamba.

2012. jún. 25. 19:26
 13/24 anonim válasza:

előzmény Hanariko:

Köszi-amúgy ez tényleg jó módszer-tapasztalatból tudom. (már próbáltam.)XDDD

14/24 A kérdező kommentje:
egyébként sajnálnám azt a krémes valamit a pofájában látni :(
 15/24 anonim válasza:
100%
Ha gondolod, tehetsz bele egy kis patkánymérget is-(a cukrot pedig spórold ki belőle.) XD
2012. jún. 25. 19:30
 16/24 A kérdező kommentje:

:D hát te bolond vagy.

egyébként másban is ilyen... ha felkapcsolva hagyja a villanyt, akkor engem küld ki,hogy kapcsoljam le meg ilyenek..egyre idegesítőbb.

2012. jún. 25. 19:32
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Elég tapló a barátod.
2012. jún. 25. 19:33
 18/24 anonim ***** válasza:
Dobjad!
2012. jún. 25. 19:34
 19/24 anonim válasza:
Rugdosd ki a házból és keress olyat, aki megbecsül téged és a főztödet is.Ja és ha majd kirúgod-teljes erődből rúgj bele a hátsójába a nevemben. :PP (Rám írtad hogy hülye vok? Mert ha igen, akkor meg kell mondanom, hogy én születésemtől kezdve ilyen vok.)
2012. jún. 25. 19:49
 20/24 anonim ***** válasza:

"Ma almás fahéjas amerikai palacsinta tortát csináltam leöntve vaníliával."

Hé, erről egy képet nem tudnál küldeni? Ha jól néz ki, legközelebb rendelnék egy adagot :D (na tessék, most jól megéheztem..)

2012. jún. 25. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!