Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak szerintem nem normális a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem nem normális a barátnőm? Ez már beteges!

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok. A legjobb barátnőm velem egy idős, már nagyon rég ismerjük egymást. Most, egy 2,5 hónapja összejött egy fiúval. Ez az első komolynak induló kapcsolata. És mindig mesél nekem, amikor beszélünk, hogy mi volt velük aznap. És ilyeneken akad fent, hogy 5 perc után válaszol neki, vagy hogy nem írja hogy szereti, csak egy szívet küld... nem válaszol az sms-ére, vagy nem hívja fel,esetleg hogy eltűnik fél órákra(!)és nem írja meg neki hol volt...Egyszer együtt voltunk a plázában négyesben, az én barátom is velünk volt. És bementünk egy üzletbe, ahol a barátja elkezdett beszélgetni az eladó lánnyal. Utána bementünk a mosdóba, és komolyan, elsírta magát, hogy miért csinálta ezt vele, meg ez neki mennyire nagyon szarul esett,megalázta. Persze, vannak még ilyen sztorik, de nem írom le azért mindet. Csak szerintem nagyon beteges ez ? Az én barátom nagyon elfoglalt, van hogy egy héten 2 napot se találkozunk. Egész nap szinte nem beszélünk, ő nem ér rá, én meg nem akarom zavarni. Ezt a barátnőm is tudja. Már 9 hóbapja együtt vagyunk, és mindig azt mondja nekem, hogy nem szeret, valószínüleg azért nem keres, és hogy hagyjam el...ezt már persze, válaszra sem méltatom :D De szeretem a barátnőm, de hiába mondom neki, hogy beteges szerintem amit csinál, nem hallgat meg. A barátja is mindig próbál beszélni vele, meg velem, hogy beszéljek vele, de....mit lehetne még tenni vele?

2012. jún. 21. 10:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a te barátnőd még nagyon gyerek fejjel él, és ez nem jó ilyen szempontból.. meg kell tanulnia mi az a komoly kapcsolat mi az a bizalom és hogy a pasi sem fog beszámlni minden egyes pillanatáról pl wcn volt.. ne már .. mindenkinek kell egy kis szabad tér az én párom is sokat dolgozik heti 2 x ha találkozunk nagy nehezen de ettől még szeretjük egymást 3 éve vagyunk együtt.. Probáld meg magmagyarázni neki hogy bizzon a pasiban és némi levegőt adjon neki néha mielött megfullad..
2012. jún. 21. 10:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát elég szeretethiányos féltékenykedő barátnőd van. Egyszerűen fél a függetlenségtől és az egyedülléttől, és szerintem attól is fél hogy ez nem normális, azért akar téged is olyanná tenni, hogy ne érezze magát ennyire egyedül. De hiába, egy kicsit mindig egyedül lesz akár van mellette valaki, akár nincs.
2012. jún. 21. 10:17
 3/5 anonim ***** válasza:
De beteges, csakhogy sajnos nem egyedi...
2012. jún. 21. 10:47
 4/5 okoska31 ***** válasza:

hiányzik belőle a magabiztosság, hogy meg tudja tartani a pasit akkor is, ha nincs kontroll alatt. / nem bízik a srác érzéseiben.

Ezeken tudsz segíteni szerintem Te is.

2012. jún. 21. 10:58
 5/5 Dottorre ***** válasza:
Majd a sokadik olyan kapcsolata után, ahol ezért veszíti el a pasit, rá fog jönni, hogy talán így nem működik. Egyébként ez az önbizalomhiány tipikus esete. Nem biztos magában, hogy képes fenntartani a kapcsolatot, ezért próbál folyamatosan a pasija felett őrködni, mint egy állat a zsákmánya felett...
2012. jún. 21. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!