Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy kérés volt? Mért? Szerintem nem.
Figyelt kérdés
Az a szitu hogy hétvégén a barátom dolgozott így keveset tudtunk együtt lenni. Általában pénteken este talizunk és vasárnap délelőtt szétválunk. Most szombat este taliztunk mert addig dolgozott, buli... Vasárnap délelőtt kértem hogy 1 órát maradjunk még mert, jövőhétvégén nem tudok lejönni mert, vizsgáim vannak még utána héten rá szeretnék erősíteni. Mondom vagy most 1 óra vagy szerdán gyere le amikor végzel nem sok de a semminél több. Még nem tudja, gondolkodik rajta. Meg ő következő hétvégén is elmegy bulizni csak nélkülem. Mindig ez van én engedek ha később is de ő soha. Ha azt mondja ez van akkor se több se kevesebb. Kész. Kicsit bedurciztam nem így akartam, most remélem, hogy a haverja beszél a fejével.2012. jún. 18. 08:34
1/11 anonim válasza:
Nem gondolod hogy ez egy kicsit abszurd?
Ő elmegy bulizni nélküled, ami már igy is g*ciség szerintem .... de nem tud lemenni hozzád egy órára ...
mhmm... gondoldj el ezen a kapcsolaton ...
3/11 anonim válasza:
nem nagyon érdekled őt,pattinsd.
4/11 anonim válasza:
Totál egyetértek az előzővel ..
5/11 A kérdező kommentje:
Hát tudom jó most egye fene menjen de azt hiszem én rontottam el ott hogy azt mondtam neki hogy amíg kedvezményesen /tényleg nagyon olcsón/ letudok menni addig nem kell eljönnie értem mert felesleges mondjuk most hétvégén is jó volt hogy letudtam menni egyedül mert volt idő boltba menni, beszélgetni... Most meg úgy vette hogy amig én tudok menni ő ne jöjjön pedig én nem ezt mondtam :S :/:S:S:S:S
2012. jún. 18. 09:04
6/11 Dottorre válasza:
Kis nyelvtan: Ha az igekötő és az ige közé bekerül egy szó, akkor mindhárom szót külön írjuk (pl le tudna jönni).
A válaszom: Attól, hogy te mit mondtál neki, egyszer ki lehet bírni (ez is példa a fenti szabályra :P), ha ő megy le. Ettől függetlenül nem kell morcosnak lenni, meg kell vele beszélni, hogy ennyit meg kell neki is tennie a kapcsolatotokért.
7/11 anonim válasza:
Mi az hogy te rontottad el?Még magadat akarod hibáztatni? :S Én is egyetértek az előzőekkel. Nekem is ment már így tönkre kapcsolatom,mert az illető 1órára is lusta volt találkozni.Mindenkinek arra van ideje,amire akarja.
8/11 A kérdező kommentje:
6-os nem helyesírási tanácsokat kértem. -.-
Többieknek köszönöm.
2012. jún. 18. 10:39
9/11 A kérdező kommentje:
azért nem pont a szomszédba lakik. 30-35 km az meg van.
2012. jún. 18. 10:39
10/11 anonim válasza:
Inkább köszönd meg, hogy segített neked a helyesírásban. Egyébként ha végig olvastad akkor láthatod, hogy válaszolt is a kérdésedre. Ne legyen már mindenki ennyire elutasító, ha valaki segít valamiben ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!