Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem illett volna annyit mondani, hogy többet ne keressük egymást, vagy ez túl nagy kérés lett volna?
Figyelt kérdés
Összejöttem egy fiúval,akivel pont 2 hétig jártunk.A második randi óta volt szex köztünk,és hetente olyan háromszor találkoztunk,de minden nap beszéltünk telefonon,rengeteg smst írtunk egymásnak,és amikor volt időnk még msn-en is tartottuk a kapcsolatot.Hétvégén találkoztunk utoljára,azt mondta,hogy majd hívjam,eddig általában ő hívott engem,ezért mondom írok neki egy smst.Na de azóta is írja a választ.....Mért nem tudott legalább annyit mondani,hogy figyelj ez nem fog működni köztünk?Vagy ez túl nagy elvárás lett volna?Ennyire semmibe nézett?Igazából nem az akaszt ki,hogy vége,hanem az,hogy csak úgy lelépett és semmit nem mondott...2010. okt. 14. 00:05
1/17 A kérdező kommentje:
Ja és nem vagyunk már tizenévesek.
2010. okt. 14. 00:07
2/17 anonim válasza:
Ő azt mondta neked, hogy hívjad és ne SMS-t küldj, de igazad van, mindegy...
Sajnos mi nem tudhatjuk, hogy mi lett vele, vagy mit gondol, de ha tovvábra is kívánod, hogy megvígasztaljunk, szólj....
5/17 anonim válasza:
Te is tudod a választ. Gyenge jellem, bármennyire is jó az ágyban (vagy nem, te tudod). Aki erre nem képes, milyen társ lenne egy komoly helyzetben? Érzelmileg éretlen gyerek, akárhány éves is. Felejtsd el. L26
7/17 anonim válasza:
Szerintem is meghalt... Igaza van annak aki ezt írta! :(
8/17 anonim válasza:
Ahelyett hogy őt kérdezed minket kérdezel.Lehet van most jobb dolga is.Mondjuk egy válasz beleférne abba is.
9/17 A kérdező kommentje:
Hát én tuti nem fog felhívni,hogy most mi van,mikor még válaszolni sem volt képes.Az is szar dolog,ha valaki telefonon közli azt,hogy vége,de az hogy csak úgy lelép...ilyen emberrel sem volt még dolgom,de remélem nem is lesz.Amúgy tényleg egy nagy gyerek(valaki írta).
2010. okt. 14. 00:36
10/17 A kérdező kommentje:
*fogom
2010. okt. 14. 00:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!