Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak szerintem illett volna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem illett volna annyit mondani, hogy többet ne keressük egymást, vagy ez túl nagy kérés lett volna?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy fiúval,akivel pont 2 hétig jártunk.A második randi óta volt szex köztünk,és hetente olyan háromszor találkoztunk,de minden nap beszéltünk telefonon,rengeteg smst írtunk egymásnak,és amikor volt időnk még msn-en is tartottuk a kapcsolatot.Hétvégén találkoztunk utoljára,azt mondta,hogy majd hívjam,eddig általában ő hívott engem,ezért mondom írok neki egy smst.Na de azóta is írja a választ.....Mért nem tudott legalább annyit mondani,hogy figyelj ez nem fog működni köztünk?Vagy ez túl nagy elvárás lett volna?Ennyire semmibe nézett?Igazából nem az akaszt ki,hogy vége,hanem az,hogy csak úgy lelépett és semmit nem mondott...
2010. okt. 14. 00:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A szüleit kérdezd meg, nem halt-e meg...
2010. okt. 14. 00:49
 12/17 A kérdező kommentje:
Jaj,de ne vicceljetek már ezzel,hogy meghalt...ez nem vicces.
2010. okt. 14. 00:51
 13/17 anonim ***** válasza:
Tudjuk, azért mondjuk. Még a legsz@rabb ember is ír annyit legalább h búúúú. Így nem szokás lezárni. Vmi történhetett vele amiről nem tudsz...
2010. okt. 14. 00:54
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem kizárt lehetőség, nem vicc... Nem poénkodik senki.
2010. okt. 14. 00:54
 15/17 A kérdező kommentje:
Na jó,igazából én is gondoltam valami ilyesmire,de valahogy nem tudom elképzelni.Valahogy inkább azt gondolom,hogy csak hülyített,meg jó voltam neki pár éjszakár és ennyi...De akkor is írhatott volna,hogy kopjak le,vagy valami:@...Vagy ilyen estben sem szokás?
2010. okt. 14. 01:00
 16/17 anonim ***** válasza:
Lehet, úgy gondolja, hogy majd később még jelentkezik:S
2010. okt. 14. 01:03
 17/17 anonim ***** válasza:
túl hamar bújtál az ágyába. neki ennyi elég volt,most keres mást. legközelebb legyél okosabb. ha meg már nem vagy tizenéves,akkor meg főleg!
2010. okt. 14. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!