Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak szerintem pofátlan a pasim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem pofátlan a pasim?

Figyelt kérdés

Mostanában elkezdtem sütni-főzni,mert elfoglal,tetszenek a végkifejletek és az ízek is :P

Tortákat,muffinokat,pogácsákat meg mindenféle finom dolgokat csinálok,ha rám jön.

Ma almás fahéjas amerikai palacsinta tortát csináltam leöntve vaníliával.

Barátom meg állandóan tesz valami szemét megjegyzést, mindenki másnak ízlenek, csak ő mond mindig valami gonosz dolgot. Arra is képtelen,hogy kimenjen egy késért,inkább összebarmolja az egész tortát, kiszed egy csomót aztán szétizéli és otthagyja... meg,hogy nem is olyan jó, ő máshogy csinálná stb, de egyébként egy rántottát is nehezen tud összehozni.

Mondtam,hogy szarul esik,hogy én szenvedek órákig ő meg gúnyol,de csak kinevet..

Ti mit tennétek? Ne csináljak neki semmit többet?

2012. jún. 25. 19:18
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki a fenébe és keress olyat aki tiszteli is a fáradozásod meg téged is...
2012. jún. 25. 19:19
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem kényszer a disznótor... Én a helyedben egyébként kidobnám, ha nem hallgat a szép szóra, kell a fenének az ilyen, aki még ebben a helyzetben is nem hogy hálás lenne az ételért, hanem még kritizálja.
2012. jún. 25. 19:20
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
De köcsög... Nekem már olvasva összefut a nyálam! Szerintem tudja, hogy mekkora mázlista, és azért fikáz, hogy ne érezd magad akkora főnyereménynek. Pedig az vagy :D
2012. jún. 25. 19:20
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
erőszakosan belebeszélném a fejébe hogy áljon le mert ezt nem lehet tolerálni,nem vicces,sőt nem is mókás,vagy eszik normálisan szó nélkül ebből vagy egyen fát...
2012. jún. 25. 19:21
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Egy tapló, nem hogy értékelné az igyekezeted.... Nem tudom a mai világban hány csaj tud sütni-főzni meg szeret is..:S Szerintem nem sok .. :S
 6/24 anonim válasza:
100%
Süss neki vmi tortát,vmi jó krémeset, és vágd bele a pofájába. :))) :P
 7/24 anonim ***** válasza:
10%
Jól teszi. Minden nyálas barátod illendőségből dicsér, legyen csak egy tökös legény a gáton, aki oda is szúr neked, hogy ne állj meg a fejlődésben. Főzz neki egyre jobbakat és különlegesebbeket. Én csak támogatni tudom a barátodat így látatlanban is.
2012. jún. 25. 19:22
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Szivasd meg. Valamit nehéz tortát,sütit kaját csináltass vele ha már olyan profinak érzi magát :P
2012. jún. 25. 19:22
 9/24 Hanariko ***** válasza:
100%
Stanzi, ez jó! Támogatom az ötletet:)
2012. jún. 25. 19:23
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Velem ilyen lenne a párom, többé nem lenne az...
2012. jún. 25. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!