Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegesen féltékeny a párom, volt e már valaki hasonló helyzetben?
Voltam, és miután nem javult, hanem csak romlott (állandó cirkusz, várva várt élmények pl. koncert elrontása, a végén már pofon is), kidobtam.
A mostani barátom legfeljebb magában füstölög, ha féltékeny, mert tudja, hogy korábban történtek miatt a féltékenység legkisebb jelétől is menekülök.
Sajnos a leírtak alapján egy tipikus hímsoviniszta a barátod (jóképű férfiak egy részénél gyakori ez a mentalitás, de nem feltétlenül csak köztük) - kell neki egy önbizalomhiányos "asszony", aki csadorban jár, később majd a 4 fal között ül, kiszolgálja és elnéz neki dolgokat, meg külön kellenek neki a csinos cicababák, bámulni, és később nem csak bámulni.
Soha nem felejtem el - pedig már majd 10 éve volt - milyen szar érzés volt, amikor gyanútlanul örültem valaminek, egy új ruhának, egy rendezvénynek, ahova indultunk, egy bulinak, stb. és ő 2 perc alatt elrontotta a kedvem, meg végigcirkuszolta az egészet, csak mert két szót szóltam valakihez. (Semmi oka nem volt féltékenykedni, soha nem csaltam meg) Soha többet ilyet még egyszer!
Sajnos nem valószínű, hogy megváltozik, mert ha tudná, hogy ez helytelen, eleve uralkodna magán valamilyen szinten. Egyértelműen birtokolni akar és letörni az önbizalmad. Tipikus, engem sem engedett az akkori barátom sportolni járni, meg egyedül nagyon sehova, és ha ellenszegültem az akaratának, őrjöngött. Ő másokat ugyan nem bámult, de fulladoztam mellette.
(31N)
Rossz tapasztalat és/vagy magából indul ki, ezért olyan féltékeny.
Valószínűleg a 2 kombinációja, mert ez már picit betegesnek tűnik nekem. Pedig én is marha féltékeny típus voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!