Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elfogadni ha a párotoknak már van gyereke az elöző házasságábol? Lehet ugy kezelni az ö gyerekét ahogy a sajátomat (nekem is van gyerekem az elöző kapcsolatombol)?
Nekem nagyon nehéz elfogadni ezt a helyzetet az elején azt hittem menni fog de most nem,mit tegyek?Nem élnek velünk a gyerekek,igy csak hétvégén vagy a nyáriszünetben vannak velünk,illetve a párom gyereke mert ő iskolás és ilyenkor ugy érzem én háttérbe szorulok,nem tudok a párommal ugy beszélgetni és együtt lenni ahogy szeretnék,szinte szohoz sem jutok a 11 éves gyereke mellet!
Folyton csak ő nyüzsög és még ha én beszélek is belebeszél,ha meg szolok valamit akkor én vagyok az undok,meg ha kérem hogy tartson rendet vagy pakoljon el akkor én parancsolgatok(mert hát az anyánál ezt nem szokás),igy viszont nem tudok jofej lenni vele!Mit tegyek?
Utolsó!
A gyerek szüleinek kellene beszélniük, hogy nem csinálnak kényeztető versenyt, mert ezzel csak a gyereknek ártanak. A szülőknek a másik szülő tiltását is át kell venniük. Ha az egyik azt mondja, hogy nem ehet fagyit egy hétig, mert fájt a torka, akkor másik ne rohanjon vele fagyizni, hiába hisztizik.
Aki elhagyta a gyereket, annak az kényeztetéssel szokott kompenzálni.
A gyerek sokszor nem az idegen felnőttre haragszik, hanem a szülőre, aki elhagyta őt. Ezt a családba belépő új felnőttnek kell kezelni tudni. Szét kell tudni választani, hogy értek és/vagy elfogadok-e valamit.
Elvált szülők gyerekei sosem számíthatnak egy időben a két szülő figyelmére. Ezért a "kéznél lévő" egy szülőt figyelmét túlzottan igénylik. A szülőnek kell ezt kezelnie, tudatosítania kell, hogy senki sem fontosabb a másiknál, nincs sorrend. Ő sem elsődleges, de ettől még nagyon fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!