Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elfogadni ha a párotoknak már van gyereke az elöző házasságábol? Lehet ugy kezelni az ö gyerekét ahogy a sajátomat (nekem is van gyerekem az elöző kapcsolatombol)?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon nehéz elfogadni ezt a helyzetet az elején azt hittem menni fog de most nem,mit tegyek?Nem élnek velünk a gyerekek,igy csak hétvégén vagy a nyáriszünetben vannak velünk,illetve a párom gyereke mert ő iskolás és ilyenkor ugy érzem én háttérbe szorulok,nem tudok a párommal ugy beszélgetni és együtt lenni ahogy szeretnék,szinte szohoz sem jutok a 11 éves gyereke mellet!

Folyton csak ő nyüzsög és még ha én beszélek is belebeszél,ha meg szolok valamit akkor én vagyok az undok,meg ha kérem hogy tartson rendet vagy pakoljon el akkor én parancsolgatok(mert hát az anyánál ezt nem szokás),igy viszont nem tudok jofej lenni vele!Mit tegyek?

2012. jún. 25. 14:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Utolsó!

A gyerek szüleinek kellene beszélniük, hogy nem csinálnak kényeztető versenyt, mert ezzel csak a gyereknek ártanak. A szülőknek a másik szülő tiltását is át kell venniük. Ha az egyik azt mondja, hogy nem ehet fagyit egy hétig, mert fájt a torka, akkor másik ne rohanjon vele fagyizni, hiába hisztizik.

Aki elhagyta a gyereket, annak az kényeztetéssel szokott kompenzálni.

A gyerek sokszor nem az idegen felnőttre haragszik, hanem a szülőre, aki elhagyta őt. Ezt a családba belépő új felnőttnek kell kezelni tudni. Szét kell tudni választani, hogy értek és/vagy elfogadok-e valamit.

Elvált szülők gyerekei sosem számíthatnak egy időben a két szülő figyelmére. Ezért a "kéznél lévő" egy szülőt figyelmét túlzottan igénylik. A szülőnek kell ezt kezelnie, tudatosítania kell, hogy senki sem fontosabb a másiknál, nincs sorrend. Ő sem elsődleges, de ettől még nagyon fontos.

2013. máj. 29. 14:29
 12/13 anonim válasza:
40%
Ök nem elvaltak, hanem sosem voltak hazasok.csak jartak es a nö megerezte, hogy a ferfi el akarja hagyni, nem szereti.ezert teherbe esett, h megfogja.de sosem volt a ferfi (aki mar az en parom) a növel ultrahangon,se semmi, dolgozott, hogy ha mar jon egy gyerek, meglegyen a hatter.de a nöt attol meg nem tudta megszeretni, igy mikor a gyerek megszuletett,a nö hagyta el fel ev mulva, bosszubol csinalt mindent.es hogy orokre magahoz kosse valamivel, mert ez a no anno, miatta hagyta el az elozo baratjat.igy az en paromat okolja az ö elcseszett eleteert, dehat a szeretetet nem lehet kieroszakolni... es fejni akarja a paromat, de olyan osszeggel, ami nem normalis.. a gyerek csak eszkoz neki, latom a kislanyin, h szeretetre vagyik.bennem keresi, de en nem adhatom meg neki, amit az anyja elcseszett.en is varom a kozos gyerekunket, sajnalom a lanyt, de ezt az anyjanak kell eszrevennie.viszont az csak osztogatja a koveteleseit, ennyit akart csak, tonkretenni a paromat..
2013. jún. 1. 15:03
 13/13 anonim ***** válasza:
ne szoljál rá,pedig gyermek nagyo nem jo. neked is szot fogadhatna a nem te gyereked
2021. júl. 10. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!