Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Nem tudok kiszálln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem tudok kiszállni az egyéves kapcsolatomból ami nagyon megromlott

Figyelt kérdés

Több mint egy éve vagyunk együtt a párommal én még csak 15 vagyok ő meg 18.Nagyon rosszul indult a kapcsolatunk ugyanis én 2 hónap után megcsaltam őt. Nagy nehezen megbocsájtott,és rá egy hónapra ő is megcsalt engem. Na nagy nehezen én is megbocsájtottam, Innentől teljesen tisztalappal indultunk nagyon jól elvoltunk minden egyes nap együtt voltunk szinte suli után egész nap.Vele vesztettem el a szüzességem sajnos elég korán ,de nem bántam meg .Nagyon jól elvoltunk lehet hülyén hangzik de már az összeköltözésen és a gyereken (persze pár év múlva nem mostanra) gondolkoztunk mert úgy gondoltuk mi biztosan "örökre" együtt leszünk. 6-7 hónap környékén már jöttek a kisebb veszekedések olyanok voltunk mint a házaspárok apróságokon összekaptunk utána egy fél nap nem telt bele kibékültünk mintha semmi sem történt volna.Már olyan is volt hogy azt mondtam oké most vége a kapcsolatunknak,de az se tartott soha egy napnál tovább,újra és újra kibékültünk ISZONYATOSAN SZERETTÜK EGYMÁST MINDENNÉL JOBBAN! így szavakba megfogadtuk,hogy soha nem hagyjuk el egymást. Viszont az utóbbi 1-2 hétbe iszonyatosan megromlott a kapcsolatunk folyamatosan veszekszünk max 1 órára tudunk normálisan veszekedés mentesen beszélni és kibékülni de ismét csak összeveszünk minden este sírok és sírok. szeretem de ez így nem mehet tovább már tényleg nem tudjuk elkerülni a veszekedéseket nagyon rossz. Meg amúgy megmondom őszintén nem is megyek már át olyan szívesen mint régen lehet "ráuntam" kb. egy hete beszéljük,hogy nincs értelme, de nem bírjuk egymás nélkül azaz ő valahogy nem akar elengedni folyton azzal jön, hogy megígértem, hogy nem hagyom el.Én a sok veszekedés miatt már tényleg ki akarok szállni ebből de iszonyat nehéz annyi gyönyörű emlék fűz hozzá annyi jót tett értem annyira szerettük egymást. Most mit tegyek szerintetek? segítsetek rajtam :( tudom, hogy még csak 15 éves vagyok és még előttem áll az élet de egy 15 éves is lehet szerelmes attól még ,hogy nagyon fiatal.Szakítsak vele szerintetek?Ha igen hogyan? Kérlek segítsetek ! Minél hamarabb! köszönöm szépen előre is!

15/L

2011. dec. 3. 12:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Csak azért kotodsz sztem hozzá annyira mert az elso szexuális kapcsolat. Ezért kell meg gondolni kinek adod oda magad. Ha már az elején megcsaltad akkor tényleg nagyon szerethetted és megérte neki adni a szuzességed. én is így voltam az elsommel h nem bírtam otthagyni ( bár én meg nem csaltam) pedig nagyon rossz volt már vele. Mindíg csak veszekedtunk. Vegyél erot magadon és hagyd ott. Én kb fél évig huztam a dolgot de nagyon bánom h nem hagytam ott elobb.
2011. dec. 3. 12:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Amikor megcsaltam még nem volt komoly a kapcsolatunk vagyis csak ilyen kis gyerekes szerelem volt.Köszi szépen! megpróbálok erőt venni magamon :/
2011. dec. 3. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!