Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem tudok kiszállni az egyéves kapcsolatomból ami nagyon megromlott
Több mint egy éve vagyunk együtt a párommal én még csak 15 vagyok ő meg 18.Nagyon rosszul indult a kapcsolatunk ugyanis én 2 hónap után megcsaltam őt. Nagy nehezen megbocsájtott,és rá egy hónapra ő is megcsalt engem. Na nagy nehezen én is megbocsájtottam, Innentől teljesen tisztalappal indultunk nagyon jól elvoltunk minden egyes nap együtt voltunk szinte suli után egész nap.Vele vesztettem el a szüzességem sajnos elég korán ,de nem bántam meg .Nagyon jól elvoltunk lehet hülyén hangzik de már az összeköltözésen és a gyereken (persze pár év múlva nem mostanra) gondolkoztunk mert úgy gondoltuk mi biztosan "örökre" együtt leszünk. 6-7 hónap környékén már jöttek a kisebb veszekedések olyanok voltunk mint a házaspárok apróságokon összekaptunk utána egy fél nap nem telt bele kibékültünk mintha semmi sem történt volna.Már olyan is volt hogy azt mondtam oké most vége a kapcsolatunknak,de az se tartott soha egy napnál tovább,újra és újra kibékültünk ISZONYATOSAN SZERETTÜK EGYMÁST MINDENNÉL JOBBAN! így szavakba megfogadtuk,hogy soha nem hagyjuk el egymást. Viszont az utóbbi 1-2 hétbe iszonyatosan megromlott a kapcsolatunk folyamatosan veszekszünk max 1 órára tudunk normálisan veszekedés mentesen beszélni és kibékülni de ismét csak összeveszünk minden este sírok és sírok. szeretem de ez így nem mehet tovább már tényleg nem tudjuk elkerülni a veszekedéseket nagyon rossz. Meg amúgy megmondom őszintén nem is megyek már át olyan szívesen mint régen lehet "ráuntam" kb. egy hete beszéljük,hogy nincs értelme, de nem bírjuk egymás nélkül azaz ő valahogy nem akar elengedni folyton azzal jön, hogy megígértem, hogy nem hagyom el.Én a sok veszekedés miatt már tényleg ki akarok szállni ebből de iszonyat nehéz annyi gyönyörű emlék fűz hozzá annyi jót tett értem annyira szerettük egymást. Most mit tegyek szerintetek? segítsetek rajtam :( tudom, hogy még csak 15 éves vagyok és még előttem áll az élet de egy 15 éves is lehet szerelmes attól még ,hogy nagyon fiatal.Szakítsak vele szerintetek?Ha igen hogyan? Kérlek segítsetek ! Minél hamarabb! köszönöm szépen előre is!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!