Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megromlott kapcsolat ellen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megromlott kapcsolat ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Párommal most leszünk 1 évesek. Kint dolgozik, másfél havonta látom 1 hétre, de most itthon volt egy hónapot a betegsége miatt (agyrázkódás). Minden nap vele voltam majdnem, segítettem neki de mindig csak a lecseszést kaptam ha pl. reggel rohantam de egy kis cukor a kávéból kiszóródott a pultra és nem vettem észre, du. mikor hullán hazaértem leüvöltötte a fejem. Nincs munkám, még tanulok ő viszont igen jól keres, mégis a szememre veti hogy mindig ő vásárol, bezzeg húzza a száját ha 1-2x neki kell főznie. Nincs bizalom a kapcsolatban, nem mer egyedül hagyni a lakásban sem, nagyon sok durva dolgot a fejemhez vágott, most hogy kiment skype-on bocsánatot kért (csak kb. annyi volt h bocs) de 2 napig nem írt semmit (én se de mondtam neki hogy 1 hónapig próbálkoztam most ő jön). Majd tegnap írt mintha semmi nem történt volna hogy nem voltam msn-en. A dirva dolgokat értsétek úgy mint pl. vitában éjjel 12kor ki akart tenni a lakásból. Megígérte hogy megváltozik de nem hiszek neki. Megismerkedtem pár napja mással és visszajött az életkedvem, újra érzem hogy én is ember vagyok és hónapok óta először boldog vagyok pedig még csak msn-ezünk pár napja. Elhagyni a párom nem tudom de érzem hogy a másik emberre is szükségem van, új ember lettem, végre valaki érezteti hogy én is érek valamit mióta itt van. Mit tegyek?
2011. júl. 6. 08:20
 1/9 A kérdező kommentje:
Hozzátenném a másik fél csak viszonynak indul(t), most nem tudom mi lesz, még nem találkoztunk de a párom sem tudom elhagyni, viszont erre is szükségem van mert ő tartja bennem a lelket
2011. júl. 6. 08:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Ennek a kapcsolatnak már nincs jövője ezt te is tudod, ne húzd hát tovább...
2011. júl. 6. 08:36
 3/9 A kérdező kommentje:

egy kis előzmény: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

régi dolgok de már február óta boldogtalan vagyok. semmi esély nincs rá hogy rendbe hozzuk? a tegnapi letolós sms-én kívül nem írt mást:S

2011. júl. 6. 08:51
 4/9 Biasa ***** válasza:
Én a szívemre hallgatnék!
2011. júl. 7. 21:03
 5/9 anonim ***** válasza:

Üdv!

Meséld el neki, hogy amit csinál, az neked nem jó. Azt is, hogy miért nem jó, és mit szeretnél, hogy te hogyan képzelsz el egy kapcsolatot. Ha csak szavakban vevő rá, de nem változtat, dobd ki, mert az úgy nem kapcsolat, hogy az egyik fél megalázza a másikat, és nem is izgatja, hogy ezt teszi. Ha én a porba tiprom a páromat, akkor igenis bűntudatom van, sőt! Szándékosan semmiképp sem tenném meg! Ha ő igen, akkor nincs miről beszélni.

2011. júl. 7. 21:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Nézd meg a szavatossági időt,ha még nem járt le akkor tedd bele a holnapi paprikás krumpliba..
2011. júl. 7. 21:44
 7/9 A kérdező kommentje:

Utolsó, majd átviszem a krumplit hátha jó anyád megfőzi.

Nem beszéltem vele pár napja, megírtam neki hogy időre van szükségem, de azt mondta hogy ez nem jó így, ő is csak gondolkodik és hogy én miért teszem ezt meg hogy nem teszek ezzel jót neki se, ergo engem hibáztat. Nem tudom hogy szeretem-e de nem tudok szakítani se. Talán mert sajnálnám az egy évet de mindig azt mondom hogy rendbe tudjuk hozni de nem vagyok boldog

2011. júl. 7. 22:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Jujj...ne hagyd már,hogy egy pasi megalázzon!Hova tetted a méltóságod? Lapátra az ilyennel,és jöhet az új szerelem... :)
2011. júl. 7. 22:19
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát válassz:

Pénz, vagy igazi szerelem?

2011. júl. 8. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!