Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megromlott egy kapcsolat. Vajon mit tegyek? Mindketten szeretjük egymást, csak fél a partner .
A minap a párom ( nő ) azt mondta nekem ,hogy kellene neki egy kis idő vagyis szünet ...
Először 2 hétnek indult , aztán kikönyörögtem , hogy 1 hét szünet legyen.
A szünet oka :
Párom szerint sokat veszekedünk és túlságosan féltékeny vagyok és nem mehet nélkülem sehova.
Jó igaza van , de nekem is van rá okom a veszekedésre...
Egy hete félresmárolt egy másik sráccal.
Látszódott rajta , hogy megbánta meg minden , de akkoris :)
Emiatt veszekedtünk egy hétig.
A megcsalásra az egyik barátnője ösztönözte.Ezt megtudtam s el akartam tiltani a barátnőjétől , mert csak beleviszi a rosszba .
De ez nem sikerült , a párom felkapta a vizet és mérges lett rám.
Pedig én nem akarok rosszat neki , én csak azt akarom , hogy jó legyen neki minden :)
Le akart párom szokni a cigiről , 6 napja nem gyújtott rá és összetalálkozott ezzel a barátnőjével és csak azért is a szájába nyomta a cigit.Ezért haragudtam meg a barátnőjére mert beleviszi a rosszba.De ismerem régóta már és nem akarok egyikkel sem rosszba lenni :)
Szóval most ott tartunk , hogy párom egy hét szünetet kért hogy tisztázza érzéseit és nemtugyja , hogy mit akar.
SZerintetek mire számítsak??
Pénteken mondta párom , hogy szünet.Erre ma szombat van és megcsörgetett.Én visszahívtam.Ez szerintem azért van mert hiányzom neki :)VAgy nem tudom.
Válaszotokat , véleményeteket előre is köszönöm :)
Segítsetek :) Mi lesz a jövőmmel?
Párommal 3 hónapja vagyunk együtt .
engem már csak a leírás alapján is idegesít a Te kis magánakciód... az állandó "parancsolgatás"
ha a te ilyen jellegű irányításod nélkül nem működik a kapcsolat, ezzel se fog (lásd:leírásod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!