Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy egy régi kapcsolatomból mindig eszembe jut az illető?
oh úgy hívják hogy az adott csajba tényleg szerelmes voltál :D nem is kicsit :)
19F
Ja és neki is van kapcsolata és neki is volt több is azóta!
Azt mondta hogy szereti a barátját ő is,de akkor sem volt olyan jó neki.Azt mondta olyan jó volt már az is ha csak hozzá értem.Nem értem mi lehet ez!
3 méterre a pasija ?:D füh :D laza a csaj bírnám XD
19F
Nekem is rendszeresen eszembe jut a 4 évvel ezelőtti nőm. Pont idén nyáron lesz 4 éve, hogy már nincs. És jól teszed hogy az eszedre hallgatsz! Az embert az érzetei becsapják! Engem is becsapnak! Semmi sem lenne ugyanolyan, ez csak egy ostoba tudat, amit beképzel magának az ember - de utána nagyot koppanna. Sztem csak a legelső nővel van így az ember, vagy azzal, akit tényleg k.rvára szeretett! Én így voltam vele! Mondjuk annyiból szerencsém van, h elég durván váltunk el és ezért esély sincs még csak baráti békülésre sem :D Mondhatni utáljuk egymást, eléggé keresztbe tett nekem s ha látnám tuti hogy valami nem korrekt dolgot tennék vele ott helyben :D
Na ja, szóval csak annyit, hogy nem vagy egyedül ezzel a dologgal kérdező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!