Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelentsen ez?
Figyelt kérdés
A párommal 9 hónapja vagyunk együtt. Tegnap bejelentette, hogy 1 hétig jobb lesz ha nem beszélünk, mert én megváltoztam , és ezert jobb ha nem beszélünk, a régi önmagamat akarja, ..Ez most mi??
A problemákot nem megkéne beszélni? és nem elhallgatni...
Nagyot csalódtam most benne.... Másnak hittem...
"Ja és szeret csak miattam csinalja..."
2012. jún. 25. 09:11
11/12 A kérdező kommentje:
bocsanatot kértem tole, de o megvan sertodve... jol tettem ?
2012. jún. 26. 12:41
12/12 anonim válasza:
Ha az ember hibás valamibe bocsánatot kér. Ez a normális.
De sajnos a te bocsánat kérésed nem jött szívből mivel itt kérdezed hogy jóltetted-e...
Szerintem néha jobb engedni, és kicsit kompromisszumot kötni ha fontos annyira neked ez a fiú.
Vagy a szerelem vagy a büszkeség, a kettő együtt nem megy.
Ha büszkeséget választod egyedül is maradhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!