Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A multnap, felmentünk a barátomhoz, és egy műp*nisz volt az ágya mellet! Ez most akkor mit jelentsen?

Figyelt kérdés
Szerintem csak elfelejtette eltenni valami titkossab helyre, de most akkor mit gondoljak ha én vagyok a barátnője, és ilyen dolgot találtam nala?! Vagy csak szégyenli bevallani!?!?!(eléggé siralmas:p) NEKTEK MI A VELEMENYETEK???xD.
2012. ápr. 7. 23:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

lehet így akart célozni arra, hogy szívesen kipróbálná veled, mintha véletlenül ott felejtette volna

23l

2012. ápr. 7. 23:47
 2/12 A kérdező kommentje:
De mar 2 éve járunk, és már sex is volt, akkor nem értem hogy mirefel még más is?!
2012. ápr. 7. 23:52
 3/12 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

És szerinted mire használhat egy műpéniszt???

Homokozik a fiúka? :-D

2012. ápr. 7. 23:57
 4/12 anonim ***** válasza:
egy fiú az ágya mellett felejti a műpéniszt?elég gyanús.vagy nem csak Te jársz hozzá vagy szereti ő is a befogadó szerepet.ha én ilyet szánnék a barátnőmnek meglepetésnek akkor azt még dobozban megmutatom neki előtte pont az ilyen félreértések miatt.de az én tippem az hogy már használt és ki tudja hol volt...
2012. ápr. 7. 23:59
 5/12 A kérdező kommentje:
Szerintem melegedik...:]] Mostanába ha sexre kerül a sor, ellégé visszahuzodo...de én nem szeretném kinos helyzetbe hozni azzal, hogy megkerdezzem tőlle mire használ olyasmit!:p
2012. ápr. 8. 00:08
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha van rajta csoki bevonat, akkor bezony a pasid a másik csapatban játszik. Vagy csak még ő se tudja melyikben. Egyébként nem hiszem hogy csak úgy ott felejtette.
2012. ápr. 8. 00:09
 7/12 A kérdező kommentje:
Szerintem is még nem tudja meik oldalon áll, vagy más csaj van a dologban....
2012. ápr. 8. 00:13
 8/12 anonim ***** válasza:
szerintem kérdezd meg,mert nő vagy és egy nőnek bocs a kifejezésért de nem hiszem hogy egy melegedő pasira van szükségük.mondok is egy okot,itt van egy pasi(én) aki egy NŐT akar de egy ilyen srác miatt csak várólistán marad.ha pedig nem langyosodik akkor is érdekes kérdés lehet hogy mi a ......-ért van ott egy műbroki az ágya mellett.
2012. ápr. 8. 00:18
 9/12 anonim ***** válasza:
szerintem meg te nem vagy lany es ez egy hazugsag...
2012. ápr. 8. 08:45
 10/12 anonim ***** válasza:
LOL megkérdezted egyáltalán, hogy az mi? miért? minek? és hogy kié?
2012. ápr. 8. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!