Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma elmentem baratomhoz nevnapi ajandekat odaadni. Ois csinalt nekem valamit: gyertakbol kirakott szivet. :3 Kerdezte h: Tudod mit nem probaltunk meg ki? Mit tegyek? Tobb lent
Nem a sexre gondolt ha kerdezitek mert tudom h nehany agyament erre gondolna egybol. Mivel meg nemis csokoloztunk csak puszi meg oleles volt ezert en erre gondoltam. Termeszetesen nem valaszoltam csak neztem tovabb a gyertyakat es mondtam h milyen szepek stb... Szerintem csokolozni akart. En picit meg tartok ettol. Mit tegyek?
14/L (ui.: bocsi az ekezetekert de nincs :P)
Nem értem. Ma már elmentél a barátodhoz, szal haza is mentél, de akkor mondd el, hogy mit csináltál. Megcsókolt vagy mi ?
Amúgy nem kell megcsókolnod, csak ha kész vagy rá :)
Jajj!!! Ez akkora kamu h nincs ékezet!!! Szinte más nyelvű billentyűzetet nem is lehet idehaza kapni csak magyart!!! :S
" agyament erre gondolna egybol "
Ez miért agyamentség??!!!!! Ez tök természetes!!! És ha ő is erre gondolt?
Amúgy meg eléggé bárgyú lehettél a tettetett süketségeddel!
Mit tegyek.... Beszélj vele, vagy próbáld ki!
Amúgy meg mi a rák f@szának van neked barátod már 14 évesen ha ennyire nincs kedved semmihez sem amit egy párkapcsolatban szoktak?!
Nem szégyen az ha nem akarod!!! De akkor minek csinálod?! Csakmert ez a divat???
Tanulj felelősséget vállalni a dolgaidért, és ha ilyen helyzetbe kerülsz akkor viseld a következményeket!
16:54!
Szerintem ez egy fokkal jobb, mintha azt kérdezte volna h "14 vagyok, lefeküdtem vele, kilyukadt, baj lesz?"
Ha mondjuk 1 hete jártok és nem ismertétek azelőtt egymást, akkor korai a csók. Senki sem csókolgat idegen embereket.
tegnap 16:56
És három fokkal jobb annál mintha azt írta volna h: feldaraboltam anyámat, mit tegyek? :)
Nem az a lényeg h mi a problémája hanem h mit tesz és miért! :)
Folytatom: szal egy olyan sráccal jöttem össze, aki nálam egy évvel idősebb, és neki volt már bnője, nekem pedig ő volt az első. És az elején én is paráztam. h béna leszek. De nagyon szeretem, és már ő is, és én is nagyon vártuk a csókot, és hát...nagyon jó volt:)
Majd mikor te is eldöntötted, hogy akarod, és megtörtént, meséld majd el!
Sok sikert!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!