Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelentsen ez?

Figyelt kérdés

A párommal 9 hónapja vagyunk együtt. Tegnap bejelentette, hogy 1 hétig jobb lesz ha nem beszélünk, mert én megváltoztam , és ezert jobb ha nem beszélünk, a régi önmagamat akarja, ..Ez most mi??

A problemákot nem megkéne beszélni? és nem elhallgatni...

Nagyot csalódtam most benne.... Másnak hittem...

"Ja és szeret csak miattam csinalja..."

2012. jún. 25. 09:11
1 2
 1/12 antarfiksz válasza:
Ez azt jelenti, hogy megcsalt téged
2012. jún. 25. 09:12
 2/12 anonim ***** válasza:
A párod gondolom lány.... Hát tartsd tiszteletben a kérését, lehet csak kell neki egy kis idő egyedül. Ha utána is furcsán viselkedik, üljetek le, és beszéljétek meg, hogy mi a problémája pontosan. 20/L
2012. jún. 25. 09:13
 3/12 anonim ***** válasza:
Azért felháborodás helyett talán először gondold végig mi lehet a baja, mert lehet hogy tényleg valamit te baszarintottál el :) 22/F
2012. jún. 25. 09:14
 4/12 A kérdező kommentje:

A párom pasi...

EN VAGYOK A CSAJ-20

2012. jún. 25. 09:14
 5/12 anonim ***** válasza:
Második vagyok... Ebben az esetben más a helyzet, de mást nem nagyon tudsz tenni. Kérdezd meg, mi baja, miben változtál meg szerinte, és tudsz-e tenni ez ellen.
2012. jún. 25. 09:17
 6/12 A kérdező kommentje:

Megkérdeznem tőle, de ő némasági fogadalmat tett egy hétre.

Komolyan mint1 ovoda...

2012. jún. 25. 09:21
 7/12 anonim ***** válasza:
Készülj fel a szakításra, nálunk ugyanez volt csak nem volt indok. 5 nap után csak kitalálta, hogy szakítunk. 5 év voltunk együtt.. értelmes választ nem kaptam.
2012. jún. 25. 10:37
 8/12 frissovoneni válasza:
A fiúk többsége, ha ilyet kér már messzi földön jár. Olyan problémája lehetett Veled, amin nem lehet változtatni, vagy csak nem akar megbántani. Készülj fel a legrosszabbra, és várd ki az egy hetet. Várd meg, míg keres, és beszéljétek meg, mi nem tetszett benned neki. Nem biztos, hogy egy hét múlva is a barátodnak fogod még hívni :(
2012. jún. 25. 11:25
 9/12 A kérdező kommentje:
én is ettol felek :(
2012. jún. 25. 11:26
 10/12 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Had idézzelek most téged:

"Komolyan mint1 ovoda..."

Így beszélsz arról akit szeretsz. ideges vagy és dühös, de gondolj bele, az ember ilyet akkor lép amikor már tényleg elkeseredett. Megváltoztál? Ha tényleg így van akkor nem csak az ő hibája az egész! lehet ez egy menekülés számára, mert ugyérzi nem érzel iránta semmit.

Példa!

Barátnőmért mindent megcsináltam...apróságoktól elkezdve bármit amire szüksége volt. Ennek az lett az eredménye hogy már természetesnek is vette azokat az apróságokat amiket én azért csináltam hogy jólérezze magát. Nem érezte jól magát tőlük, mert tudta hogy mindent megkap.Semmi sem természetes, amit az ember csinál a másiknak azt mind tessék értékelni! Kértem, kértem és kértem hogy változtasson ne rontsa el a kedvemet. Mintha a falnak beszéltem volna. Úgy éreztem mintha a válaszaival gúnyolódna rajtam és röhögne...kiröhögne. Ez betette a kaput, idegbeteg voltam már és egy durva pillanatomba mondtam neki hogy vége és nem is akarom már látni. Közönnyel fogadta, de később megtudtam ismerősöktől hogy a kezeit vagdosta és nem evett...:(

De akkor már késő volt, nekem is, neki is. Új életet akartam. Nem sikerült azóta se olyat mint amilyen vele volt. Mi 2év után szakítottunk.:(

A tanácsom egyszerű: Ne habozz írni neki, ne habozz bebizonyítani hogy érdekled, ne habozz csak tudatni vele hogy vele vagy és kitartasz melette. Általába a fiúk az ilyen lányokba szeretnek bele. Bármi amit érzel írd le, bármi ami történt meséld el, ismerje az ismerőseidet, tudja a szokásaidat. Ez fontos. Légy nyitott könyv a számára.(Ne olyan mint az én volt barátnőm.) Ne írd le a kapcsolatot, szerintem közel sincs vége. csak a srác besokalt.

22/f

2012. jún. 25. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!