Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi történt a mai férfiakkal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt a mai férfiakkal? Miért van az, hogy manapság nem küzdenek egy nőért vagy egy kapcsolatért, hanem inkább a könnyebb utat választják? 24/N

Figyelt kérdés
persze vannak kivételek, 200-ból 1 kb. de az olyan pasik már rég elkeltek.
2012. jún. 23. 20:19
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
37%

9-es: kár, hogy az nem egyenjogúság, hanem udvariasság!

És, ha nem tetszik ez a feminizmus, akkor asszonypajtid majd maradjon otthon, persze olyat válassz, aki soha nem tanult, és majd te dolgozol, hogy eltartsd a gyerekeiddel együtt.

Gondolom ez kell a férfiaknak, akik amúgy is azon lovagolnak, hogy a pénzre megyünk és senkit nem tartanának el...

2012. jún. 24. 12:08
 22/30 anonim ***** válasza:

21-es:

En errol nem tehetek,hogy Svedorszagban igy allnak a nok az egyenjogusaghoz.

Ok ugy ertekelik ha mar eloreengeded oket az ajtonal azzal azt sugalod,hogy nem vagytok egyneloek.

(de mellesleg ott elertek,hogy ugyanannyi noi felsovezeto van, kepvieslo,mint ferfi, stb)

El kell fogadni megvaltozott a vilag, ha itt meg nem is akkora mertekben,mint Svedorszagban.

Akik a regi idoket siratjak a negativ dolgokra is emlekezzenek.

Valamint nem csak a ferfieken mulik a dolog. Talan megkozelitheto onnan is,hogy a nok valtoztak es a ferfiak csak alkalmazkodtak. Vagy ez kizart?-.-

2012. jún. 24. 12:22
 23/30 anonim ***** válasza:
29%

Igen, kizárt. A férfiak valóban elszemtelenedtek. Kiveszett belőlük az udvariasság, és mindent arra fognak, hogy a nők ezt akarták. Nem, a nők eredetileg a politikai választójogért harcoltak, és nem azért, hogy a gyárakban robotolhassanak folyamatos műszakban, kevesebb pénzért, mint a férfiak. És engem, mint nőt igenis kiakaszt, ha egy pasi elhív randira, és egyenjogúság címszóval nem fizeti ki a vacsorámat/mozijegyemet. Azért még most is megvannak a rituálék. És tetszik, nem tetszik, a nő szüli a gyereket, ő van velük otthon, tehát igenis jogosan várjuk el, hogy a pasi el tudjon tartani bennünket. Még te lennél a legjobban megsértődve, ha a párod keresne többet! És egyenjogúság majd akkor lesz, ha el lehet dönteni, hogy ki szülje a gyereket, a nő vagy a férfi. Amíg nincs ilyen lehetőség, addig igenis illene tisztelni a nőben azt, hogy képes életet adni, és ő a család feje. Sajnos ez az ország minden tekintetben elkorcsosodott.

Persze vannak kivételek, szerencsére, kedves kérdező. Én szerencsére megtaláltam, remélem te is megtalálod azt, aki akar egy kis erőfeszítést tenni, hogy jól menjenek a dolgok köztetek.

2012. jún. 24. 13:40
 24/30 anonim ***** válasza:

A vilagon a legnagyobb egyenjogusag Svedorszagban alakult ki ahol nok egyenjogusagot akartak valoban.

(nezz utana nyugodtan az ottani fizetesek, poziciok hogy oszlanak meg)

Itt nem egyenjogusagot akartok hanem egyenjogusagot egy kis extraval.

Amig nem csak biologialag kulonboztetik meg magatokat . Hanem extra nem biolgoia kivaltasgaokra is vagytok addig termeszetesen rendjen van teljes mertekben a jelenlegi allapot Magyarorszagon.

A multbeli udvariassagot siratjatok, de ahhoz az is hozzatartozott,hogy a mutlban a csaladi eroszak a jelenlegi sokszorosa volt. A nok szuzen mentek ferjhez.

A mult elmult.

2012. jún. 24. 13:49
 25/30 anonim ***** válasza:
A kérdés nem az egyenjogúságról szól hanem a küzdelemről. Legalább ennyi ész legyen akár nő az illető akár férfi.
2012. jún. 24. 15:59
 26/30 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem azzal van a gond, hogy nem küzdenek meg, hanem vagy rossz módszerekkel "küzdenek", vagy későn jut eszükbe.
2012. júl. 13. 17:25
 27/30 anonim ***** válasza:
Értem nem "küzdeni" kell- hanem megfelelni nekem. :) Ez persze jó esetben kölcsönös. És ha nincs meg, kiküzdheti magát felőlem nyugodtan, akkor sem őt választom. :)
2012. júl. 23. 02:01
 28/30 anonim ***** válasza:

# 23 Ezen behaltam. :D

Én nem várom el, hogy a pasi keressen többet. Vezető beosztású nő vagyok, ez igaz.

De sosem vártam el, nekem más szempontok fontosak. Inkább azt kellene szorgalmazni, hogy a nők is minél jobban eltarthassák magukat.

Inkább magam keresem meg a pénzt, az nekem jobb, ettől függetlenül szeretem a páromat! És szükségem van rá, mint EMBERT értékelem, becsülöm.

De nem kell, hogy eltartson, vagy fizesse a vacsorámat. Nem sértődöm meg, ha kinyitja az ajtót előttem, vagy udvarias, kedves. Én ezt nem úgy értékelem, hogy gyengébbnek minősít vele. :)

Viszont kifejezetten rosszul viselném, ha anyagilag bárkitől is függenék (azt is, ha én tartanék ki valakit!)

2012. júl. 23. 02:05
 29/30 anonim ***** válasza:
23-as jó hasznos a válaszod.Nők azt hiszik ez az egy dolguk van az életben:a szülés.Vicces amikor nem is szülnek,csak kú.rnak össze vissza.Nem az a gond hogy a férfinak kell eltartania a nőt meg a gyereket kezdetben,hanem az hogy amikor már a gyerek idősebb akkor is ezt várnátok el a férfitól,mert ti ,,szültetek".
2012. júl. 31. 15:33
 30/30 anonim ***** válasza:

29 Én aztán nem. De a történet egyébként is úgy kezdődött, miszerint

"mivel a férfi nem tud szülni, ezért "elvárta", hogy a nő "csak" azt tegye, hogy rá (mármint a férfire) is szüksége legyen (mármint a nőnek)"- a visszájára fordult (egyeseknél), tessék, ez lett belőle.

2012. júl. 31. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!