Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt a mai férfiakkal? Miért van az, hogy manapság nem küzdenek egy nőért vagy egy kapcsolatért, hanem inkább a könnyebb utat választják? 24/N
20:30-asnak igaza van!
Feminizmus, egyenjogúság!
Igen, ez már bennem is felmerült. Több pasim volt, akik az első konfliktusnál leléptek, ahelyett, hogy megpróbálták volna megoldani. De egyszerűbb kilépni egy kapcsolatból, és keresni mást. Fogyasztói társadalom, tudod, mindenki pótolható. Sajnos ezért is van olyan sok válás, mert ma már mindenki természetesnek veszi, hogy el lehet válni, ahelyett, hogy próbálnák megoldani a konfliktusokat. Persze abban igazatok van, hogy a harmonikus kapcsolatért a nőnek is tenni kell.
Szerencsére nekem sikerült találni valakit, aki nem ilyen. 9 éve vagyunk együtt, és voltak mélypontok az életünkben, de nem futamodott meg. Pedig sokszor veszekedtünk pl. amikor a fiam született. Sok pasi lelép ilyenkor, mert sok az éjszakázás, kevés a szex, és nem volt időnk egymásra. Tudom én is hárpia voltam, de ő mindent megtett, hogy ezen is túljussunk. Én nagyon becsülöm őt érte, és tudom, hogy nagyon ritka az ilyen manapság, sajnos.
Mert értelmetlen! Ha nem vagy magas és jóképű minimum vagy pénzes, akkor felesleges idő és energiapocséklás egy nőbe munkát fektetni!
Én vékony, alacsony vagyok, mind lekoptat a van barátom, meg bocsi ez nem fog menni szöveggel és képes még letiltani is, pedig sosem ártottam neki, mégis úgy menekül tőlem, mint a pestistől. Ez nagyon rosszul tud esni egy fiúnak is, akármilyen hihetetlen, a fiúknak is vannak érzelmeik! Nem egy használati tárgyak vagyunk, amit levesztek a polcról és egy jobb darabra cseréltek, ha már meguntatok, elhasználtatok. Már pedig sok lányt ezt csinálja, meg fűvel-fával megcsalja a RENDES pasiját. Nem véletlen hangsúlyoztam ki, hogy rendes, a durva, izomállat mellett jobban kitartanak a lányok, főleg, ha sok pénze is van a gengszerjének. Ha cigó, vagy néger az meg újabb plusz pont, de ha Dubai olajmágnás az maga a főnyeremény.
Őszintén megéri ezekért küzdeni, egy tisztessséges sincs köztük, inkább költöm a pénzem egy prostira. Ő legalább nem vág át, hanem azt adja, amiben megállapodunk és mindenki tiszteletben tartja a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!