Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan férfi, aki számon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi, aki számon tartja, mikor van a párjának menzesze?

Figyelt kérdés

Felmerült ma bennem ez a kérdés. Majdnem hat éve vagyunk együtt a párommal, de sosem tudja, hogy mikor fog nekem megjönni a menzeszem. Ha nem mondanám előtte pár nappal, hogy meg fog jönni, szerintem nem tudná magától, pedig rendszeres a dolog, 30 napra jön általában. És ha megvan, akkor is gyakran elfelejti, szólnom kell neki, mikor simogatná a fenekem pl, hogy ezt most nem szabad.

Másnak is ilyen a párja? Van egyáltalán olyan férfi, aki számon tartja a barátnője/felesége ciklusát, és tudja, mikor van?

Amúgy nem mintha ez baj lenne :), ez alapvetően a nők ügye, csak felmerült bennem a kérdés, hogy vajon másoknál is így van-e ez.

2012. jún. 23. 13:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem senki sem tartja számon mikor jön meg a barátnőjének feleségének az a nő dolga és van hogy ő sem tudja pontosra kiszámolni..a férfiak alapból feledékenyek a születésnapokat névnapokat sem tudják megjegyezni ugy hogy ne is reménykedj hogy ezt pont megjegyzi :D
2012. jún. 23. 13:12
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát, mondjuk én nem is várnám el, hogy megjegyezze, de amikor épp megvan, és már mondtam neki, akkor igenis egy nappal később ne felejtse el. Ha már közöltem vele, hiába feledékeny, az én páron általában nem szokta azért elfelejteni, amikor már közöltem vele, hogy most van az az egy hát..
2012. jún. 23. 13:14
 3/13 anonim ***** válasza:
egy hét na :D
2012. jún. 23. 13:14
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

2 honapja vagyok barátnömmel, de már tudom hogy ugy 20-25 környékén, valószínű hogy pár honap és akarva-akaratlanul tisztában leszek vele, hogy mikor is!

Perspeciel ez megmarad bennem

19/F

2012. jún. 23. 13:15
 5/13 A kérdező kommentje:

Nem reménykedem, mondom, hogy nem zavar a dolog. A párom amúgy is feledékeny, általában én tartok mindent fejben. Jól is van ez így, ez a beosztásunk, ő meg másban jeleskedik.

Csak érdekel elméleti szinten, hogy van-e vajon ilyen furcsa férfi a világon, aki számon tart ilyesmit.

6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha figyelsz valakire, akkor ez is hozzátartozik, és jól esik a párodnak, ha figyelmes vagy vele ilyenkor...
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Barátom a saját cuccait se találja néha, és nekem kell fejben tartanom az ő programjait, dolgait, hogy mi mikor hol, hogy van/lesz stb. Úgy, hogy emlékeztetőket is ír magának.

Ezek után, hogy emlékezzen arra, hogy nekem mikor fog megjönni (foggátló miatt napra-percre pontos) valahogy elképzelhetetlen... :D

21L

2012. jún. 23. 13:16
 8/13 A kérdező kommentje:
Na, tessék, egyből egy kakukktojás férfi! :D Látjátok? Érdemes volt rákérdezni :)
2012. jún. 23. 13:16
 9/13 anonim ***** válasza:

Én nem figyelném,meg nem is érdekel,ha nagyon furcsán viselkedne megkérdezném hogy:Emiatt?

Ha meg szexelni akar a férfi úgyis a nő leállítja,nincs gond ezzel.Játszadozni pedig mindig ér... :)

2012. jún. 23. 13:19
 10/13 anonim ***** válasza:

Nem érzem magam kakukktojásnak:) De még friss a dolog nagyon kívánom, igy kiszúrta a szemem az időpont :/

Na dehát akkor is örülök ha vele lehetek!

2012. jún. 23. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!