Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi, aki számon tartja, mikor van a párjának menzesze?
Felmerült ma bennem ez a kérdés. Majdnem hat éve vagyunk együtt a párommal, de sosem tudja, hogy mikor fog nekem megjönni a menzeszem. Ha nem mondanám előtte pár nappal, hogy meg fog jönni, szerintem nem tudná magától, pedig rendszeres a dolog, 30 napra jön általában. És ha megvan, akkor is gyakran elfelejti, szólnom kell neki, mikor simogatná a fenekem pl, hogy ezt most nem szabad.
Másnak is ilyen a párja? Van egyáltalán olyan férfi, aki számon tartja a barátnője/felesége ciklusát, és tudja, mikor van?
Amúgy nem mintha ez baj lenne :), ez alapvetően a nők ügye, csak felmerült bennem a kérdés, hogy vajon másoknál is így van-e ez.
2 honapja vagyok barátnömmel, de már tudom hogy ugy 20-25 környékén, valószínű hogy pár honap és akarva-akaratlanul tisztában leszek vele, hogy mikor is!
Perspeciel ez megmarad bennem
19/F
Nem reménykedem, mondom, hogy nem zavar a dolog. A párom amúgy is feledékeny, általában én tartok mindent fejben. Jól is van ez így, ez a beosztásunk, ő meg másban jeleskedik.
Csak érdekel elméleti szinten, hogy van-e vajon ilyen furcsa férfi a világon, aki számon tart ilyesmit.
Barátom a saját cuccait se találja néha, és nekem kell fejben tartanom az ő programjait, dolgait, hogy mi mikor hol, hogy van/lesz stb. Úgy, hogy emlékeztetőket is ír magának.
Ezek után, hogy emlékezzen arra, hogy nekem mikor fog megjönni (foggátló miatt napra-percre pontos) valahogy elképzelhetetlen... :D
21L
Én nem figyelném,meg nem is érdekel,ha nagyon furcsán viselkedne megkérdezném hogy:Emiatt?
Ha meg szexelni akar a férfi úgyis a nő leállítja,nincs gond ezzel.Játszadozni pedig mindig ér... :)
Nem érzem magam kakukktojásnak:) De még friss a dolog nagyon kívánom, igy kiszúrta a szemem az időpont :/
Na dehát akkor is örülök ha vele lehetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!