Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány12 kérdése:

Hogyan kell csókolózni? Nagyon fontos!

Figyelt kérdés
az hazudtam 'a remélem lesz pasimnnak'hogy már csókolóztam(nyelves)és azt mondta hogy már ő is,,,,de én nem mondtam neki igazat és mivan ha leakar smárolni????kérek részletesen irjátok le hogy hogyan kell smárolni!!!!Előre köszi mindenkinek!!!!
2012. jún. 23. 11:51
 1/8 anonim válasza:
2012. jún. 23. 11:53
 2/8 guido ***** válasza:

Átdugod a nyelved a szájába és mozgatod ide-oda, hogy a nyelvetek mindig összeérjen :D Amúgy mindenki máshogy szereti. De a lényeg, hogy lassan és érzelemmel telien

Mellesleg ezt majd megtapasztalod akkor jobban fog menni :D

2012. jún. 23. 11:54
 3/8 anonim ***** válasza:

12 vagy? Mint ahogy a neved sugallja?

Mondd neki hogy zavarban vagy és el fogod rontani..

csináld ahogy ő csak szembe lesz egymással a 2 nyelv így nehéz elmagyarázni, sok ilyen kérdés van gyik.hu-n nézz utána

2012. jún. 23. 11:54
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

12 évesen nem ezzel kéne problémáznod! Mellesleg felnőtt nőknek van pasijuk nem kis tiniknek!

Bizsereg a nunid, vagy csak nem akarsz lemaradni az új trendekről? :D

Mellesleg minek hazudtál ha ez zavar? Mi baj van az igazsággal? Cseppet sem ciki ha nem csókolóztál!

Az a baj hogy nagyon rendet kéne tenni a kis fejedben, de ki gondolta volna hogy esetedben nem érünk rá ennyire ,mert visz a társaság hülyesége!!!

28F

2012. jún. 23. 12:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát jah.. azért mert még nem estél túl rajta, ne érezd magad különbnek mint a "barátnőid" az én barátnőim 11-12 évesen feküdtek le összevissza a fél várossal, én meg csak 18 évesen.. :)
2012. jún. 23. 13:00
 6/8 guido ***** válasza:

névnamenick

Te akkor 18 évesen feküdtél le a fél várossal? xD (bocsika csak mondat értelmezés miatt [nem is feltételezek ilyent])

Hát igen gáz, hogy fiatalon akarnak mindent aztán nem fognak semmit se értékelni, csak mert már átestem rajta

2012. jún. 23. 13:20
 7/8 anonim ***** válasza:
guido :D elfelejtettem befejezni.. azóta 2vel voltam és rendes kapcsolat :)
2012. jún. 23. 17:49
 8/8 A kérdező kommentje:
kösziii szépen,ha még van valami akk még irjatok!!!!!!!
2012. jún. 24. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!