Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mennyire szerettek csókolózni? Mennyire fontos, hogy csókolózik egy pasi?
ha jó a partner, imádok :D nekem elég fontos amúgy. ha egy pasi rosszul smárol többet nem kezdek vele :/
17
Fontos. Nekem nagyon fontos. Az egyik bulin összejöttem egy nagyon helyes sráccal, és úgy csókolt, mint valami rozmár. Törülközővel kellett megtörölnöm a arcom, csupa nyál lett még a blúzom is.
Az is elég zavaró, ha valaki szerint az a menő smaci, ha a nyelvét olyan mélyen ledugja a torkomba, hogy az már öklendezésre kényszerít.
Egyesek végignézhetnének valami romantikus filmet, és akkor talán lenne fogalmuk a csókról...
Szia!
Én nagyon :)
Hogy mennyire fontos, hogy csókolózik a pasi...hmm..érdekes kérdés....ha valami nem tetszik a "stílusában" akkor megbeszélem vele, illetve megtanítom neki, hogy én mit szeretek.
19L
Szerintem is nagyon fontos..és előfordulhat az is, hogy döntő tényező..elég lehangoló amikor megtörténik az első csók és mondjuk úgy nem valami frankó
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!