Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem tud csókolózni! Hogy tanítsam meg rá? (FONTOS)
Figyelt kérdés
A nyelvével nem csinál semmit, úgy érzem h csak tátog... :S
Ő is tudja magáról h rosszul csókol. Hogyan tanítsam meg?
2010. jan. 28. 13:57
1/17 anonim válasza:
Ne mondjad neki, hogy hogy kell, hanem mutassad, gyakoroltasd vele, gyakorolj vele, menni fog az előbb-utóbb.
2/17 anonim válasza:
Mutasd meg neki, mond, hogy csinálja ugyan azt, amit te.
3/17 A kérdező kommentje:
Háth igen... minden nap gyakorlok vele sokat, de nem érez rá
2010. jan. 28. 14:07
4/17 anonim válasza:
Húúúú, de nehéz ügy... Mondjuk mondd meg neki, hogy szerinted hogy kéne csinálnia!
5/17 A kérdező kommentje:
de azzal valószínűleg megbántom ha a szemébe mondom h figy. szarul smárolsz... és kellemetlen is
2010. jan. 28. 14:12
6/17 anonim válasza:
köpjétek szembe egymást :D akkor meg fog oldódni a dolog... komolyan...
7/17 anonim válasza:
Ok, ez sztem jó:
Pl egy cukor a szádba - én a kis apró cukrot részesítem előnyben. Pl Winterfresh vagy olyan ízű amit szerettek - lényeges h ne legyen nagy.
Mond meg barátodnak hogy vegye át tőled. Te tartsd a nyelved hegyén és játszadozz vele, tegyétek össze a szátokat és próbálja meg a nyelvével átvenni tőled. Majd ez mehet oda vissza. Szerintem nagyon hatásos módszer :) Hajrá ha tetszik az ötlet
22F
8/17 anonim válasza:
Mondd a barátodnak h lazuljon el (esetleg csinálhatsz valamilyen romantikus környezetet), csukja be a szemét majd kezd el puszilgatni a száját az egész finomtól haladjatok az egre intenzívebbig amikor mr a csók jönne mondd h kicsit nyújtsa át a nyelvét és h próbálja leutnozni a nyelved mozgását. Hidd el bele fog jönni!
9/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D ez be fog jönni, és veszek TIK TAKOT :D :P
2010. jan. 28. 14:31
10/17 anonim válasza:
Vak vezet világtalant..lehet te sem tudsz jól csókolni és ezért tetted fel a kérdést:D Aki jól tud csókolózni, az könnyedén rávezeti a másikat arra h hogyan is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!