Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy "tanítsam" meg csókolózni?
Van egy fiú, akivel találkozgatunk,évfolyamtársam.
A csókolózáson is túl vagyunk, és nagyon szeretem,mert ő végre aranyos, és rám figyel.Egyszerűen tökéletes..(:
Egy dolgot kivéve...
Nem tud csókolózni.
Vagyis, kinyír a nyelvével és még nyálas is, de ahhoz túlságosan szeretem hogy ilyen baromság miatt otthagyjam.
Jól ölel át,és cirógatja a hátamat stb. , de a csók...
Az első nyelves csók közben elnevettem magam,annyira hevesen csinálta,komolyan majdnem nem kaptam levegőt.(és nem 'arra' ment ki a játék,nem azért volt olyan heves:P)
Hogy 'taníthatnám' meg neki hogy hogyan csinálja?
az előző fiúm nagyon gyengéden,lassan és jól csinálta, ő meg tisztára pörög nyelvével stb.
Nem akarom megmondani neki hogy bénán csinálja, mert még megbántom.
Tippek?
16/L
csak normális válaszokat.
Szerintem, ha megfelelően "körítve" mondod neki, akkor nem bántó. Még jó játék is lehet.
"Gyere" Most megtanulunk csókolózni........."-persze kedvesen, mosolyogva.
Hát mi csináltunk poénból olyat, hogy "nem tudok csókolózni, taníts meg" akkor én tanítottam a barátomat, de persze amúgy tudott :P de amikor egymásoz hajoltunk hülyén csücsörített, amikor mondtam hogy nyissa ki egy kicsit a száját akkor kkinyitotta direkt teljesen meg ilyenek :P én meg mondtam h ne annyiranyissa ki, ne dugja le eddig a nyelvét, ő pedig pont azaz hoy akkor direkt nem mozgatta. mondtam neki hogy kezdje el mozgatni és gyorsan csinálta, mondtam hogy túl gyors aztán átment a tökéletesbe : D Lehet ezt poénból nektek is ki kéne próbálni, de akár mondhatod neki azt is hogy nagyon jól csókol, csak igazából te szereted az érzékiséget és szeretnéd ha lassabban, érzékibben csinálná. Remélem valamit tudtam segíteni. Nyálát meg igazán lenyelhetné.
15/L
A volt barátommal ugyanez volt a helyzet. Én voltam az első barátnője. Az első nyelves csóknál azt hittem meg akar ölni xD, de aztán persze túléltem. Én nem akartam megtanítani csókolózni, hanem kivártam amíg ráérez, és sikerült neki. Az elején ne nyelves csókokkal dobálózzatok, hanem szájra puszival. Amikor az megy, akkor már nyugodtan engedheted neki fokozatosan, a komolyabb dolgokat. Erre a dologra igaz, hogy türelem rózsát terem. Exem egész szépen megtanult csókolózni. Biztos neki is menni fog.
Ha nem jön be ez a dolog, akkor mondd el neki finoman. És ajánld fel a segítséged. Nem hiszem, hogy emiatt haragudna rád. Nyilván az önbecsülésének nem a legjobb, de amikor majd látja, hogy szívesen csókolózol vele helyreáll az is. Sőt... :)
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!