Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tanítsam meg csókolózni? 20f
Nem kell ezt tanitani, az ember ráérez. Ugyis élvezed, a leirasodbol latszik.:)
Ha mondjuk 30-40. alkalommal se tetszik, amit csinal, akkor az alapjan, amit "rosszul" csinál, ki fogod tudni talalni, hogy milyen iskola volna neki jo.:) Pl. ha valaki nagyon előrefúrja a nyelvét, és azt akarod megtanitani neki, hoyg lágyabban tartsa, akkor a folyós őszibarack-evéssel lehet treníroztatni.:) De ugye latatlanban nem tudhatjuk, mit szeretnem valtoztatni rajta. Meg egyelore ki sem alakult neki, tehat még nincs is mit.
Te vagy az aki kialakítja hogy hogyan fog csókolózni a jövőben! Csak rajtad múlik! Persze vannak reménytelen esetek(csak odanyújtja a száját de nem csinál semmit), meg akik anatómiailag nem tudnak jól(pl. icipici a nyelvük)
Csak azt ne várd el tőle hogy ugyanúgy csókoljon mint az exed! Mást sem fog ugyanúgy csinálni! Az elméleti oktatást meg mégis hogyan képzelted?
Vicces, de én is pont ilyen helyzetben voltam a szerelmemmel, nekem ő az első és kicsit hülyén éreztem magam amikor csókolt, de valahogy egyre kezdtem belejönni, bátorodtam. :) Nem tudom elképzelni, hogy valakit "tanítani" kelljen, egyszerűen csak bele kell jönni:)
Gyakorlás a tudás anyja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!