Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tanítsam meg csókolózni? 20f

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tanítsam meg csókolózni? 20f

Figyelt kérdés
tegnap 3. randin odakerült a sor hogy összejöttünk és elfeletkeztünk a dolgokról, elkezdtünk csókolózni, de bnőm még nem csinálta, én próbáltam lassan érzékien csinálni, de nem szoktunk talán össze, nagyon cuki volt ahogy csinálta, olyan első csók:P de szeretném megtanítani az igazán jóra:) hogy mondjam meg vagy ezt hogy lehet bemutatni?
2011. júl. 4. 21:38
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
ő szomszéd márgitká
2011. júl. 4. 21:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
hát gyakoroljatok :D majd rájön h kell
2011. júl. 4. 21:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, majd belejön
2011. júl. 4. 21:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell ezt tanitani, az ember ráérez. Ugyis élvezed, a leirasodbol latszik.:)

Ha mondjuk 30-40. alkalommal se tetszik, amit csinal, akkor az alapjan, amit "rosszul" csinál, ki fogod tudni talalni, hogy milyen iskola volna neki jo.:) Pl. ha valaki nagyon előrefúrja a nyelvét, és azt akarod megtanitani neki, hoyg lágyabban tartsa, akkor a folyós őszibarack-evéssel lehet treníroztatni.:) De ugye latatlanban nem tudhatjuk, mit szeretnem valtoztatni rajta. Meg egyelore ki sem alakult neki, tehat még nincs is mit.

2011. júl. 4. 21:43
 5/10 anonim ***** válasza:

Te vagy az aki kialakítja hogy hogyan fog csókolózni a jövőben! Csak rajtad múlik! Persze vannak reménytelen esetek(csak odanyújtja a száját de nem csinál semmit), meg akik anatómiailag nem tudnak jól(pl. icipici a nyelvük)

Csak azt ne várd el tőle hogy ugyanúgy csókoljon mint az exed! Mást sem fog ugyanúgy csinálni! Az elméleti oktatást meg mégis hogyan képzelted?

2011. júl. 4. 22:05
 6/10 anonim ***** válasza:
hány éves a barátnőd?
2011. júl. 4. 22:19
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :), ( végre egy kérdésem amire normális válaszokat kaptam ) 16 éves, én vagyok az első igazi barátja, előtte csak olyan fogd a kezem barátja volt még mikor fiatalabb volt. nem képzeltem elméleti oktatást, vagy igazából azt sem tudom hogy képzeltem :P csak jó érzés h én mutattam meg neki először, mi is ez :) :P
2011. júl. 5. 09:09
 8/10 anonim ***** válasza:
az én nyelvem is kicsi, de eddig csak jót hallottam vissza a smárolásomról... figyu az én barátommal is ez volt. ő eszeveszett rosszul smárolt, úgy hogy fájt, mert a fogait is oda tette és élesek voltak vagy nem tom. megkértem h csinálja azt amit én... mostmár 1 éve együtt vagyunk és nem tudom megunni a smaciait <3 :)
2011. júl. 6. 11:29
 9/10 Vadmeggy ***** válasza:
100%
Dobj össze neki egy powerpoint bemutatót a helyes csókolózásról.
2011. júl. 6. 12:40
 10/10 anonim ***** válasza:

Vicces, de én is pont ilyen helyzetben voltam a szerelmemmel, nekem ő az első és kicsit hülyén éreztem magam amikor csókolt, de valahogy egyre kezdtem belejönni, bátorodtam. :) Nem tudom elképzelni, hogy valakit "tanítani" kelljen, egyszerűen csak bele kell jönni:)

Gyakorlás a tudás anyja. :)

2011. júl. 6. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!