Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok ha a barátotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ha a barátotok annyira megszokott már titeket h nyugodtan mer pukizni. Sőt már kakilni is. Ez jó vagy rossz? :D

Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 00:20
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Jó sztori minden esetre:))

Én már csak ennyit fűznék hozzá: "A párkapcsolat stádiumait a fingás mutatja a legjobban. Az első stádium a cinkos hallgatás. Ez egy fantázia időszak, amikor mindkét fél úgy tesz, mintha a belőlük nem távoznának gázok. Ezt az illúziót hamar összetöri az első feszengő kérdés: "Juj, te fingottál?", majd ezt követi a kínos igazság beismerése. Ez jelzi egy meghittebb korszak eljövetelét. Ezt a korszakot úgy hívom, hogy "fingnászút", amikor mindkét félnek a másik gázai a legaranyosabb dolgok a világon. De persze egyetlen nászút sem tart örökkön-örökké, és ezzel el is érkeztünk a kritikus fingelágazáshoz: a fing vagy elveszíti szórakoztató és zavarba ejtő mivoltát, és ezzel igazi szerelmet jelez, vagy idegesíteni kezd, undort kelt, és ezzel szimbolizálja mindazt, ami gyűlölt és utálatos az egykori szerelemben." egy filmből idéztem, de szerintem igy van:)

2009. aug. 20. 12:32
 32/33 anonim ***** válasza:
Az előttem szólóhoz: Benkő Dániel ezt úgy hívja, hogy fingpertu... :-)
2010. jan. 17. 08:43
 33/33 anonim ***** válasza:
Az én exem nyitott ajtónál sz*rt, hogy spóroljon a villannyal. Szerintem ez ocsmány. Ja és persze szellentgetett is rendesen, direkt jó hangosakat, mert ez szerinte nagyon vicces. (25/F doktoranduszhallgató egyébként - mármint akkor volt annyi idős)
2011. jan. 5. 19:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!