Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha a barátotok annyira megszokott már
titeket h nyugodtan mer pukizni. Sőt már kakilni is. Ez
jó vagy rossz? :D
ez kemény :D szerintem laza bár én a csajom előtt nem szoktam :D de sztem nem gáz eléggé bízik benned és szeret.
2009. júl. 7. 00:59
Lehet, hogy csak én vagyok ilyen barom felfogású, de szerintem ez undorító. Mi több. Kiábránditó. A pukizás még elmegy, de a szarás..*.* Vannak olyan dolgok (mint pl ez is szerintem), amiket egyedül kell elvégezni. De ez saját vélemény. :/
2009. júl. 7. 01:04
23/33 A kérdező kommentje:
nekem nem volt undorító:) főlegh sötét volt és nem láttam élesbe semmit:D és végülis csak az jött ki neki amit előttem azelőtt megevett csak kicsit más formában:)
Szia.
Húúú, micsoda sztori. :)
Az, hogy már előtted pukizik :D az nem egyedi eset.
Fogd fel egy következő lépcsőnek.
Ha téged nem zavar akkor őt miért zavarja?
Ha zavar akkor mond meg neki.
Sok sikert. :)
2009. júl. 7. 01:18
25/33 A kérdező kommentje:
egyikőnket sem zavarta,csak picit meglepődtem h ilyen könnyen letolta a gatyeszt:D ugyanúgy imádom ahogy eddig.szeretem h ilyen bolond:DDDD
Hello! Nálunk is volt már hasonló helyzet. Szerintem nem gáz,már ha nem fordul sűrűn elő.(mondjuk összesen 1szer) Szeret! :-)
2009. júl. 7. 02:10
Mi 10 hónapja együtt élünk, és mindig skerült összehozni, hogy ne egymás előtt kelljen pukizni meg kakilni. Én elvárom, hogy annyira azért tiszteljen meg a párom, hogy nem fingik az orrom alá, meg nem ereszti így el magát. Ez egy ugyanolyan dolog, mint hogy attól, hogy hosszú ideje együtt vagyunk még igényesen kell öltözni otthonra is. Én utálom azt, ha valaki egy kapcsolatban így elereszti magát.:S
2009. júl. 7. 07:33
természet lány öle ha jol emlékszem még csak pisilésre volt használva,de amugy wc ajto sosincs csukva,zuhanyozni együtt megyünk,előtte pisilésnél van hogy megállok vele,nincs benne semmi.Gázokat meg megszoktam.
Hülyeség,hogy otthon is ugyanugy viselkedni mint máshol...azért otthon,hogy ne kelljen viselkedni..azért kapcsolat,hogy a másik láthassa azt az énünket amikor egyáltalán nem viselkedünk..bőven elég mások előtt viselkedni,legalább otthon,saját párunk előtt ne kelljen már viselkedni..
22/L
2009. júl. 7. 08:32
Egyet értek az utolsóval. Ez emberi szükséglet. Én nyitott ajtó mellett is tudom/szoktam végezni dolgom, végül is abból csak annyi látszik, hogy ülök a klotyón. Otthon tényleg engedje el magát az ember! A természetben még én se végeztem a nagydolgom, de ha senki se látta és sötét volt szerintem nem gáz. Biztos annyira kellett neki, hogy nem bírta visszatartani. Ha az embernek nagyon kell, és azon görcsöl hogy bent tartsa, akkor nem tud annyira a másikra figyelni, és csak magát adta, természetesen viselkedett. Szerintem jól reagáltad le a szitut
2009. júl. 7. 09:22
Mennyit nevettem ezen a sztorin:D:D:D:D Szerintem ez nem morbid, sötét volt, kellett neki, emberi szükséglet...:D:P
Az én barátom is rendszeresen pukizik előttem. Van amikor bekészítünk pár kiló banánt, aztán szórakozunk:D:D Szerintem ez annak a jele, hogy megbíztok/megbízunk egymásban, és csak magát adja a fiú. Egyetértek azzal, hogy otthon nem kell viselkedni:D:)
2009. júl. 7. 12:17
Kapcsolódó kérdések: