Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok ha a barátotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ha a barátotok annyira megszokott már titeket h nyugodtan mer pukizni. Sőt már kakilni is. Ez jó vagy rossz? :D

Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 00:20
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
74%

és utána eljátszottatok a kábellal mint kulabácsi?

1. nem értem a kérdés

2. ha majd beszart, és a földön csinálta az nem túl jó dolog gondolom neki se

3. életembe nem szartam még a természet lágy ölén, peidg elég hascsikarós vagyok

2009. júl. 7. 00:32
 12/33 A kérdező kommentje:
ha wcn kakil az engem sem zavar:DD csak meglepett h már ennyire nem szégyelli magát előttem ill. megszokott h már ígyis mer kakilni:D:Dengem mondjuk nem zavart,emberi dolog 8-):P
2009. júl. 7. 00:33
 13/33 anonim válasza:
100%
Pukizni szoktunk,de kakilni nem... Én amugy se tudok kakilni,ha valaki még ott van a helységben... Söt régen csak otthon tudtam,sehol máshol... De most már meloba is tudok,meg a páromnál... De csakis magányosan. És nem is vagyok kiváncsi a páromra,hogy ö hogyan kakil...
2009. júl. 7. 00:33
 14/33 anonim ***** válasza:
74%
aztán mondta, hogy: hello! bello!
2009. júl. 7. 00:34
 15/33 A kérdező kommentje:

igen a szabadban történt de nem az orrom alá kakilt hanem arrébb egy fához de nem volt olyan messze

ha nem érted a kérdést ne is válaszolj rá;)

2009. júl. 7. 00:34
 16/33 anonim ***** válasza:
86%

ejj ez a kaki kaki...

tleg morbid az utcán szarni xD ezt ki kell próbálni:D

2009. júl. 7. 00:35
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
hát sztem nemgáz h a fához kakilt, sztem amúgysem előtted akarta, ha az én barátom bejelentené h megy és szarik, és elindul egy fa tövébe, akkor énis elindulnék egy másik irányba. sztem ő is ígytervezte :D
2009. júl. 7. 00:45
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
na, ja, én még randi közbe is toltam egyszer...igaz kocsmába, de bejelentettem hogy hova megyek...és végülis nem lettem ezért leírva XD...emberi dolog...
2009. júl. 7. 00:46
 19/33 anonim ***** válasza:
89%
Nem gáz a kint kakilás, mint a kutyák. Csak menj utána a zacsival, szedd össze.
2009. júl. 7. 00:47
 20/33 A kérdező kommentje:
én csak ültem tovább a padon és síííírtam a nevetéstől:DDDDD és vártam h kipottyanjon neki:D
2009. júl. 7. 00:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!