Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Van egy csókkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Van egy csókkal kapcsolatos kérdésem.

Figyelt kérdés
sziasztok.. az a helyzet hogy ő nem sokára 17 éves, fiú, én 15 éves lány vagyok. az interneten ismertük meg egymást még nem találkoztunk, de tervezzük.. őőő.. igazából még nem járunk, úgy beszéltük meg hogy a találkozás után... de szeretjük egymást..nagyon. szeretnénk megcsókolni egymást ha lesz rá alkalmunk. ő még nem csókolózott, én már igen... de elég ügyetlen vagyok még...xd és minden áron azt akarja hogy én tanítsam meg. mondtam neki hogy én sem vagyok olyan tapasztalt hogy taníthatnám.. és megkértem hogy nézzen neten ötleteket, tanácsokat hogy mit, hogyan kell.. mert én is olvasgattam és adtak már tippet.. de azt mondta hogy nem és makacsul ragaszkodott ahhoz hogy én tanítsam meg... de nagyon félek hogy ha megcsókolna, bénáskodnék.. mit tegyek?
2012. jún. 22. 21:12
1 2
 1/12 anonim válasza:
Figyelj, majd jön úgyis minden magától. Ádámot és Évát sem tanította senki...
2012. jún. 22. 21:15
 2/12 anonim ***** válasza:
Hát ne bénáskodj! :) Am elsőre, másodikra, harmadikra, és így tovább majd szép lassan kialakul egyfajta csók-stílusod, és akkor már nem fogod annyira bénának, esetlennek érezni az egészet! Gyakorolni kell, mint mindent az életben! :)
2012. jún. 22. 21:16
 3/12 A kérdező kommentje:
köszi mindkettőtöknek :) és mit mondjak neki ha annyira tőlem akar tanulni? xd :)
2012. jún. 22. 21:22
 4/12 anonim ***** válasza:
Itt a hiba! Nem beszélni kell! Csókolózni! Hidd el, menni fog az magától is, és ha ennyire kezdő (márpedig az), akkor nem fog észrevenni semmit sem! Hajrá! :)
2012. jún. 22. 21:25
 5/12 A kérdező kommentje:

köszi, és én csókoljam meg vagy várjam meg hogy majd ő?

és ne legyen seni más ott, ugye? csak mi ketten?

2012. jún. 22. 21:33
 6/12 anonim ***** válasza:
Terhes vagy!
2012. jún. 24. 18:14
 7/12 A kérdező kommentje:
hmm.. én nem vagyok terhes, de te túlságosan unatkozol.. -.-"
2012. jún. 24. 18:52
 8/12 anonim ***** válasza:
Úgy ahogy mondod
2012. jún. 24. 20:15
 9/12 anonim ***** válasza:
Nemogja észrevenni ha bénázol,mert még nem smacizott(persze)és ha te tanitasz akkor te kezdeményezz.és nelegyen ott más se ember,se történés.
2012. jún. 27. 13:54
 10/12 A kérdező kommentje:

oké köszi :)

amugy már beszélgettünk róla pár dolgot. de sokat nem tudtunk, mert elpirult tajta xd :$ ha csak megemlítem neki hogy "csók" elvörösödik... szóval nem tudom mi lesz élőbe..szerintem fel is gyullad..xdd na mind1 majd alakul..:)

2012. jún. 27. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!