Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen a csókkal?

Figyelt kérdés
Aznap, amikor hivatalosan is összejöttünk, akkor csókolóztunk először. Borzalmsasn sikerült, pedig egymás után többször is megpróbáltuk. Azóta eltelt egy hónap és többet sosem csókolóztunk. Mit csináljak?
2012. ápr. 25. 22:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem kezdeményeztél????Mindenképp gyakorolnotok kell...Bár ha nem kezdeményezett egyikőtök sem, akkor nyílván nem is vonzódtok egymáshoz :////
2012. ápr. 25. 22:50
 2/4 A kérdező kommentje:
De vonzódunk. Vagyis én mindenképp. Csak hát a rossz tapasztalat...
2012. ápr. 25. 22:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Az első pár csókot mi is elbénáztuk, de utána csak belejöttünk... Nektek is sikerülni fog, csak kezdeményezz.:)
2012. ápr. 25. 23:01
 4/4 anonim ***** válasza:
56%

csókold meg. ha nem csináljátok sosem fog sikerülni. szerinted majd hogy fogtok lefeküdni egyáltalán? nem sikerült mert fájt neki, így többé nem próbáljuk???

könyörgöm nőlj már fel végre. én se csókkirálynak születtem. sőt mindig tapasztalt volt a fiú és én bénáztam, de nem érdekelt. megcsókoltam. bénáztam egy sort és ő is velem. vicces volt :)

2012. ápr. 25. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!