Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy barát kockára teszi a barátságot egy csókkal akkor menyit érhet számára az a barátság?
Ha kérdezem hogy mi volt ez? és azt mondja hogy nem tudja, csak úgy jőtt.
Szóval nem hiszem hogy azért tette mert szeretne hanem csak gondolt egyet és hát mért ne..:/
Én igaz barátságot nem tennék kockára ezért..:S
Utána rá kérdeztem h mi volt ez. mondta hogy nem tudja csak úgy jött. Akkor szóltam neki hogy ilyet ne csináljon mert én kezdem ugy szeretni. Mondta hogy ő is, azért csinálta. Utána kérdezem hogy mit érez? barátságot? Válasz: Is is, össze van zavarodva.
De ha többet érez és elmondom hogy én is ez mért jó? 1x nem tudja utána mert szeret aztán megint nem tudja:/ Nem értem:S
De, van barátság ffi és nő között.
Az akkor van, amikor nincs kémia, hanem csak baromi mély szimpátia és szeretet. Van, ahol szájrapuszival is jár ez, miért ne?
Nem kell spirálba kerülni emiatt, hiszen ott volt/van emelett az ő viselkedése is. De hiszen ismered őt, nem? Ha ő sem érti, hogy mi volt az, akkor hagyd a francba a témát.
# 7/8 !
"Ha nincs kémia..."
Hetero emberekről beszélek alapesetben, meleg ffi és nő közt lehet barátság igazad van.Minden más esetben kell legyen kémia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!