Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen, ha a barátom sose ér rá?
Figyelt kérdés
Holnap leszünk egy hónaposak. Egy suliba járunk, de iskolaidőn kívül eddig max. négyszer találkoztunk. Akármikor kérem, hogy menjünk el valahová, vagy csak legyünk együtt, szinte sosem ér rá, vagy az utolsó pillanatban közbejön neki valami. Eléggé lelombozó... biztosan nincs másik lány a háttérben.
Mégis mit csináljak? Mivel keltsem fel az érdeklődését, hogy csak egyetlen egyszer azt mondja otthon "nem érek rá, a barátnőmmel találkozom."?
15/L és 18/F
2012. ápr. 23. 17:29
1/6 anonim válasza:
amikor nem számít rá rántsd fel a pólód h nézee meg mi van alatta :D ez csak a figyelem felkeltős rész, am meg tuti h csal téged mert én is azt csinálnám ha ilyen lennék :)
2/6 anonim válasza:
Az ember általában tud arra időt szakítani amit akar, szóval ő nem akar. Van még sok fiú.
3/6 anonim válasza:
Te ilyen előtérbe kerülő lány vagy ugye?
Ha sok dolga van akkor miért piszkálod?
4/6 anonim válasza:
Mindig legyen a hátadra ragasztva egy laptop amire van wow telepítve szerintem utána négykézláb fog futni utánnad
5/6 A kérdező kommentje:
3.: Nem. Kussban szoktam ülni és eltűrni a környezetemet. Talán azért piszkálom, mert szeretem, ritkán látom és szeretnék néha kettesben lenni vele?
A válaszokat köszi.
2012. ápr. 23. 17:47
6/6 anonim válasza:
Szar ügy :DD Hagyd békén, érettségire sokat kell tanulni, ne legyél már ilyen rohadt önző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!