Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elengednétek így?

Figyelt kérdés

A barátom 4napra megy nyaralni a haverokkal 4esben. Vagyis a haver és a barátnője és az a csaj akivel megcsalta az előzőt, de most csak barátok.

A barátnőim szerint azért kicsit necces a dolog.

Nem régóta vagyunk együtt, szóval én ezért nem jöttem szóba hogy megyek, mert előttem már meg volt tervezve.

Amikor utoljára találkoztunk azt mondta hogy: hiányozni fogok neki és minden nap felhív, mostmár a háta közepére se kívánja az egészet, csak jönnének már hazafelé, pihenni akar de velem, viszont nem mondhatja vissza mert már kifizették előre.

Ti mit gondoltok?

Esetleg tanácsok hogyan éljem túl ezt a pár napot?

2012. jún. 22. 20:17
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Azt mondta hogy azóta nem is nagyon beszéltek, meg mondta is a barátom hogy akkor most nem velem lenne ha tőle akarna még valamit. A csajt nem ismerem, csak láttam egyszer, meg amit mások mondtak, ami nem volt annyira pozitív, 3évvel fiatalabb tőlem, eddig még nem volt vele gond hogy kavarna.

Azért nincs állandó barátja mert válogat és szinte senki nem felel meg neki.

2012. jún. 25. 08:59
 12/14 anonim ***** válasza:

Jó nyilván én is ezt mondanám de azért a szerelem meg a szex nem mindig jár együtt ....

én olyan másiklány fajta vagyok nekem sem jó semmi sajnos ,de a "szeretőmet" a jogos tulajdonomnak gondolom és egész szép jelenetet tudok csinálni ha előttem csajozik .........

remélem nem fognak leribancozni de ilyen akkor is van

szerintem akttól is függ hogy milyen a szex egyébként

a hisztit jó hogy elvetteted minr opciót mert azzal csak rosszat teszel

csak azt nem értem miért nrm mész te is?

2012. jún. 25. 17:29
 13/14 A kérdező kommentje:

Visszamondta, nem tudom hogy azért mert látta rajtam hogy nem tetszik a téma, mert ösztönösen máshogy viselkedtem ahogy szóba került a dolog, de annyit mondott hogy inkább engem szeretne látni. Nagyon jól esett! :)

Amúgy azért nem mentem volna, mert ők így tervezték hogy akkor 4en, már mielőtt összejöttünk volna, én meg nem akartam pofátlan lenni és 2hét után megkérdezni hogy mehetek-e, több mint egy hónapja meg volt beszélve, meg ők nem kérdezték hogy akarok-e alapon..

2012. jún. 25. 22:22
 14/14 anonim ***** válasza:

Nagyon nagyon jól tette ebből látszik hogy komolyak a szándékai veled gondolom látta hogy bánt téged a dolog

azért remélem majd nem papucsozzák le a haverok

:)

2012. jún. 26. 06:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!