Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elengednétek így?

Figyelt kérdés

A barátom 4napra megy nyaralni a haverokkal 4esben. Vagyis a haver és a barátnője és az a csaj akivel megcsalta az előzőt, de most csak barátok.

A barátnőim szerint azért kicsit necces a dolog.

Nem régóta vagyunk együtt, szóval én ezért nem jöttem szóba hogy megyek, mert előttem már meg volt tervezve.

Amikor utoljára találkoztunk azt mondta hogy: hiányozni fogok neki és minden nap felhív, mostmár a háta közepére se kívánja az egészet, csak jönnének már hazafelé, pihenni akar de velem, viszont nem mondhatja vissza mert már kifizették előre.

Ti mit gondoltok?

Esetleg tanácsok hogyan éljem túl ezt a pár napot?

2012. jún. 22. 20:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
51%
és ha kifizette akkor mi van ? ez nagyon hülye kifogás. Sokmindent nem tehetsz, bíznod kell benne
2012. jún. 22. 20:20
 2/14 anonim ***** válasza:
Pár napot csak kibírsz, nem fogsz belehalni. Csinálj olyan dolgot amit szeretsz, menj el a barátnőidhez, vagy hívd meg Őket, csináljatok csajos programokat.
2012. jún. 22. 20:22
 3/14 anonim ***** válasza:

bízz benne (:

jó lesz majd pár nap után látni, hidd el.

2012. jún. 22. 20:26
 4/14 anonim ***** válasza:

mért nincs azzal alánnyal akivel megcsalta az előzőt ??

miért nem lett kapcsolat?

2012. jún. 22. 20:26
 5/14 A kérdező kommentje:

nem akar a haverral is kiszúrni hogy akkor rá kell fizetnie, meg ő viszi a bandát.

Azt nem tudom miért nem lett belőle semmi, ezt is egy közös ismerőstől tudom, akivel ma találkoztam egy kávézóban és elújságoltam hogy összejöttünk.

A csajos program megvan már :)

2012. jún. 22. 20:32
 6/14 anonim ***** válasza:

HÁÁÁt azért megkérdezhetnéd hogy mi volt a másik lánnyal...

mióta vagytok együtt?

Megcsalta = lefeküdtek?

2012. jún. 23. 13:22
 7/14 A kérdező kommentje:

2hete vagyunk együtt.

igen.

2012. jún. 23. 16:33
 8/14 anonim ***** válasza:

háát ez nem hangzik jól,jó volna tudni miért álltak itt meg?

egyébként ti lefeküdtetek egymással?

szerintem túl nagy hisztit ne csinálj a dologból mert azzal ugysem mész semmire

szerintem is necces de tuti ráérzel ha valami gáz van a másik 2 ember pár??

te miért nem mehetsz?

2012. jún. 24. 16:21
 9/14 A kérdező kommentje:

Arra még nem kaptam választ, de őszintén elmondta hogy amikor rákérdeztem.

Még nem feküdtünk le.

Nem is áll szándékomban, nem vagyok az a típus, meg igen.. nem érek vele semmit.

Ők már együtt vannak egy jó ideje.

Mert mi 3hete vagyunk együtt, és ők ezt régebb óta tervezték.. és mondta hogy velem majd kettesben szeretne menni.

2012. jún. 25. 00:29
 10/14 anonim ***** válasza:

és milyen a barátnő?szerinted tiszteletben tartja a kapcsolatotokat?

Azért kérdezem mert én a másik oldalról szemlélem a dolgokat ,és az ismerkedős fázis nem nagyon tartotta vissza srácot a kufirctól aztán boldogan udvarolt a barátnőjelöltek tovább...bocs de ilyen is van

2012. jún. 25. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!