Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tényleg van abban valami vonzó, ha egy pasi dohányzik?
Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 18:00
11/18 anonim válasza:
Undorító, egyáltalán nem vonzó.
12/18 anonim válasza:
undorító, gusztustalan,nem viselem el még ha a közelemben rá is gyújt valaki, engem ne mérgezzen a füsttel
amúgy is egy függőség, amiben semmi vonzó nincs
13/18 anonim válasza:
Szexin tud kinézni, de nem jelent előnyt, ha cigizik valaki, sőt... A barátom ugyan cigizik, de mióta velem van, sokkal kevesebbet szív, mint előttem. Hála égnek, mert utálom a szagát és az ízét is!
14/18 anonim válasza:
Szerintem vonzó, de csak mert én is cigizem. Soha nem is volt még nemdohányzó barátom, szóval ebből még nem volt konfliktus, de ha egyszer összejönnék egy nemdohányzóval le nem szoknék a kedvéért. Szóval nekem jobb ha cigizik. Meg szerintem szexin is néz ki.
15/18 anonim válasza:
Mi néz ki szexin a dohányzáson? Hogy azt a büdös rákot keltő cigipapírtekercset emelgeti a szájához, és pöfékel? Hát tényleg szexi. majd akkor is szexi lesz mikor tüdőrákba haltok meg vagy 60 évesen kinéztek 85-nek. hajrá szívjátok!
16/18 anonim válasza:
Én nem dohányzom, de nekem 8... :)
18/L
17/18 anonim válasza:
Igenis szexi tud lenni. Attól függ, hogyan szívja és hogy néz ki az illető. Nyilván egy ráncos vénasszony ne bagózzon vagy egy ronda hájtömeg, mert az eleve undorító. Azt is utálom, ha egy fogatlan öregember bagózik. De ha egy jóképű fiatal srác vagy egy szép csaj eszív egy cigit, az tud szexi lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!