Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lanyok tobbsege miert hazudik ha egy jokepu pasi forog szoban?

Figyelt kérdés
Tobbszor is eszre vettem mar ezt. Megkerdeztem ezt meg azt a lan ismerosomet hogy tetszik e ez a jokepu pasi nekik. Mind azt mondtak hogy fujj, soha. Mondtam is nekik hogy ilyenekkel soha alljanak szoba, mert pl ez a pasi 20 csajat csunyan meg is csalta, amit biztosan tudok. Masnap latom hogy ez az uberjokepu.pasi be let a csaj altal jelolve a facebookon es a csaj az unenofalra irt is neki, hogy ne vedd zaklatasnak, de jo lenne megismerkedni. Par nap mulva mar kezen fogva lattam.oket. Meg 8 masik ilyen esetet tudnek mondani, hogy a csak mindennek elmondta az ilyen pasit es par.het mulva mar dobta is le a bugyijat a pasinak. Tudja hogy megcsalomuvesz a pasi, megis belemegy a dologba. Itt most nagyon szep lanyokrol.beszletem, de hamar megadtak megukat ha ez a jo pasi rajuk nezett. De akkor minek ezt tagadni?
2012. jún. 20. 10:54
 1/7 A kérdező kommentje:
Helyesirasert bocsi.
2012. jún. 20. 10:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Mert az álszent szüzike kislány filing sokkal jobb, mint ha bevallaná hogy hu de szivesen lefeküdne vele..
2012. jún. 20. 10:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem baj már egészen hozzászoktam, hogy a többség nem tud írni.

Nemtudom mire jó ez a hazudozás, csak ilyen látszat dolog, hogy ő nem olyan lány.

2012. jún. 20. 10:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Meg latom hogy pl ma is be lett jelolva 20 szep lany altal a facebookon. Pedig nem ismertek azok a lanyok.Meg itt a lanyok azt szoktak mondani hogy vadismeretlen pasit ok nem szoktak bejelolni? Nem ertem ezt az egeszet, hogy akkor miert van ott naponta uj 20-30 uk csaj ismerose? Pedig nem is ismert a pasi, de mocskosul jol nez ki. De a lanyok azt mondjak hogy a kulso nem minden. Vag megi az? Mert nekem ugy tunik.hogy a kulso az Atyauristen a lanyoknak. Ja es itt nem tizeneves.lanyokra gondoltam,hanem 21-27 kozottiekre.
2012. jún. 20. 11:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az a lány is megéri a pénzét, aki ezt csinálja. Meg is érdemlik egymást (egy buta, makacs lány és egy köcsög fickó) így kerek a világ. =D de ha engem kérdezel ezeket a hölgyeményeket nem is szabad komolyan venni. Ja és azért tagadják, mert hát ők megőrzik a "büszkeségüket és a tartásukat" jó vicc :D
2012. jún. 20. 11:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Meg az idegesit, hogy ha megkerdek egy csajt hogy milyen a pasija vagy milyen jon be neki, akkor azt mondja hogy nem ezek a nyalasak, ficsurok. Aztan ha mutat egy kepet hogy milyen jon be vagy milyen van neki, akkor mind az ilyen cronaldo fele tipusokat mutatjak be nekem pl szoke hajjal.
2012. jún. 20. 11:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Ezeket a lanyokat? Ugy mondod mintha ok lennenek kevesebben, holott a mai lanyok szerintem 70-80 vagy meg tobb szazaleka ilyen.
2012. jún. 20. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!