Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Miért akartok mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért akartok mindig pár évvel idősebb pasival járni?

Figyelt kérdés
Na és mi van akkor ha fiatalabb 1-2 évvel a srác de érettebb mint a korabeliek?
2009. júl. 6. 21:52
 1/10 Thurston ***** válasza:
Én állítólag érettebb vagyok, és mindig idősebb lányokkal is jártam. Tehát nem hiszem hogy az ilyesmi túl sokat számít.
2009. júl. 6. 21:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez genetikailag kódolt. Mikor az ember még az állatok szintjén élt, a fiatalabb nőstény egyedek mindig az érettebb, nagyobb egyedek társaságát keresték, mert ők tudták jobban megvédeni a területüket, és magát a nőstény egyedet is. Így nagyobb eséllyel nevelhette biztonságban az utódokat. Egyébként ennek köszönhető az is hogy a fiúk később érnek a lányoknál.
2009. júl. 6. 21:56
 3/10 anonim ***** válasza:
35%
Mert a fiúk később érnek és a lányok elvárják, h az életben irányítsák egy kicsit őket. Nem durván csak férfiassan, nem fiússan.
2009. júl. 6. 21:57
 4/10 anonim ***** válasza:
68%

szerintem nem a kor számít hanem hogy hasonló legyen a gondolkodása.De valamiért nekem mindig a 4-5 évvel idősebb pasik jöttek be.Soha nem volt fiatalabb párom,mert nem tudtam megtalálni a közös hangot velük,de nem elképzelhetetlen hogy egyszer fiatalbb párom lesz.

22 éves lány

2009. júl. 6. 21:58
 5/10 anonim ***** válasza:
50%

Mert egy nö mindig "a férfit" keresi, a majdani családfenntartót,aki mellett biztonságban érzi magát, tapasztaltabb,érettebb, és komolybb gondolkodásu.

nekem pl.ezért jönnek be az idösebbek:)

2009. júl. 6. 22:07
 6/10 Thurston ***** válasza:

"Mert egy nö mindig "a férfit" keresi, a majdani családfenntartót,aki mellett biztonságban érzi magát, tapasztaltabb,érettebb, és komolybb gondolkodásu."

Igen, minden bizonnyal ezért járnak a 14 éves kislányok 18 éves fiúkkal.

2009. júl. 6. 22:09
 7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a hozzászólásokat:) (az előző barátnőm 2 és fél évvel idősebb volt mint én:))
2009. júl. 6. 22:12
 8/10 anonim ***** válasza:

Mi majdnem egyidősek vagyünk ( fél évvel idősebb a párom )

Nekem ez a kor teljesen megfelel, normális gondolkodása van és abszolút érvényesülnek a férfi-női szerepek nálunk :)

21/L

2009. júl. 6. 22:13
 9/10 anonim ***** válasza:

Nálam másfél évvel fiatalabb a párom, és teljesen jól megvagyunk, sokkal figyelmesebb velem, mint néhány, pár évvel idősebb exem.

27/L

2009. júl. 7. 09:05
 10/10 anonim ***** válasza:
A "genetikailag kódolt" válaszolónak. Melyik tudós volt ott? Ki látta, hogy az ember állatok szintjén élt valaha? KÖNYÖRGÖM!! Ugy irod, mint azt, hogy tegnap lementél a boltba a kenyérért, annyira egyértelmű neked...evolúciós maszlag...nem veszed észre az agymosást magadon? Annyira egyértelmű neked, hogy ennyi erővel ha a média azt sugározná, te elhinnéd, hogy a star trek őseinkről készült film..
2009. júl. 7. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!