Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell egy idősebb pasival komolyan összejönni? 22=l
hát komolyan akartál vele összejönni, nem? tehát ha nem neveted el magad akkor komoly vagy, és így komolyan jössz össze vele.
első voltam
Utolsónak:
Az intelligenciával kapcsolatban én is így gondolom, mert nem az a pláza cica vagyok, akinek csak a vásárlás, pénzköltés jár az eszében.
Komolyan es eretten kell viselkedni. De ez nem rajtad mulik, add onmagad. A legtobb idosebb ferfi nem fog komolyan venni egy huszoneves "lanykat", de idovel talalhatsz olyat aki igen. Mert pl eddig karierre koncentralt, meg arra hogy megalapozza az eletet, es most jott el az ideje a csaladalapitasnak, mert becsulendo modon nem akart eddig egy szal f@szra gyerekeket csinalni. Azt pedig egy huszoneves fiatal novel idealis, 30 folott mar veszelyes ha nincs meg meg az elso gyerek (nonel).
A mai tarsadalom egyre inkabb efele megy, huszonevesen egy ferfi meg epphogy befejezte a tanulmanyait, nincs meg mire csaladot alapitson palyakezdokent, a noket viszont hajtja a biologiai ora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!