Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg kéne haragudjak?

Figyelt kérdés

A barátnőmet nyaggattam egész nap, hogy menjünk ki. Egész estig úgy maradtunk, hogy akkor talizunk, de mikor majdnem ott volt az ideje azt mondta, hogy nem tud mert kell menjen vásárolni. Ki kellett menjek a városba s hát kit látok?...a barátnőmet két barátnőjével.

Pedig máskor ha azt mondja, hogy nem akkor meg szoktam érteni. Vagy lehet, hogy csak azért mondta, h igen h ne nyaggassam?

2009. júl. 6. 20:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Vagy lehet hogy a barátnőivel ment vásárolni? Kérdezd meg tőle miért mondta.
2009. júl. 6. 20:37
 2/6 anonim ***** válasza:
MInek nyaggatod egész nap ha aznap nem akar találkozni veled vagy nem ér rá ?
 3/6 anonim ***** válasza:
Már én is találkoztam hasonló esettel de mivel úgy voltam vele, hogy nem éri meg összevesznem egy ilyen kis apróságnak mondható dolgon hagytam a fenébe, bár egy kicsit azért megharagudhatsz, így majd rájöjjön, hogy ez a dolog neked milyen sz@rul esett de nem vidd túlzásba! A túlzásokat egyik fél sem szereti! Valamint a későbbiekben megemlítheted neki ha gondolod, hogy máskor inkább ne "hazudjon"!
 4/6 anonim válasza:
tuti hogy volt hogy a baratnoknek mondott nemet miattad:) szerintem egyszeruen csak vasarolni ment, nem akard hogy minden lépésérol beszamoljon ha azt mondja hogy nem mer ide kell menjen vagy oda... akkor kicsit probald meg elhinni neki ne akard a veszekedest nem vezet jora
2009. júl. 6. 20:46
 5/6 A kérdező kommentje:
biztos, hogy nem vásároltak. Meglátom hogy mit mond...de gondoltam, hogy vagyunk annyira jóban, hogy simán elmondhatta volna, mindig megértő voltam vele szemben.
2009. júl. 6. 20:56
 6/6 anonim ***** válasza:
kicsit már unhat, leakart rázni rövid idöre. Nem hatalmas a szerelem.
2009. júl. 6. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!