Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tul kritikusan nezem a dolgot, vagy igazam van, es dobnom kene mar?
Azért érdemled meg, mert hagyod. Nem igaz, hogy nem bírod azt mondani, hogy nem, ennyi volt. Ha te ezt tűröd, akkor igenis megérdemled, mert van választásod.
Még ha tőle függnél anyagilag, vagy lenne gyerek, azt mondanám, valahol érthető, hogy még vele vagy - de egy 18 éves nyikhajnak ezt hagyod? Akkor szenvedj, én szakítsak vele helyetted?
Tudod,mindenkivel annyit csinálnak meg,amennyit hagy.
Nem tudom,Te hány éves vagy,én felnőtt fejjel estem egy ilyen pasi csapdájába,és sajnos,amikor összeköltöztünk,akkor kiismertem,milyen az igazi énje.Ugyanolyan gyerekes és önző,mint a Te barátod,felnőtt ember létére.Sok könnyet elmorzsoltam miatta,mire rájöttem,mekkora egy ökör vagyok!
Addig dobd ki,amíg lehet,mert ha ne adj isten becsúszik egy gyerek,vagy komolyra fordulna a dolog,Te egy életre megszívod,azt garantálom Neked.Addig lépj ki ebből,míg lehet.Nem éri meg egy ilyen ember miatt elrontanod az egész életedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!