Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire titkolóztok a párotok előtt? Milyen dolgokat titkoltok el előle? és miért?
Egy párkapcsolatban mért kéne titkolózni?
Én nem titkolok semmit párom elől, és ő sem előlem. Én nem hisztizek, ha egyedül akar menni valahova (sőt menjen csak, én örülök, ha vannak barátai, akikkel szintén ki tud kapcsolódni, nem vagyunk összenőve), és ő sem, ha barátnőmmel közös nyaralást, strandolást, programokat szervezek. Kell egy kis levegővétel mindenkinek.
Ha valakinek ilyen dolgokat titkolnia, hazudnia kell, akkor az nem egy igazi, őszinte kapcsolat, ott valami hibádzik a gépezetben.
28/n
Ha akarnánk sem tudnánk egymás előtt titkolózni, túl jól ismerjük ahhoz a másikat.
Az én exbarátom az ő egyik legjobb barátja, szóval heti szinten beszélünk, ezt a párom is tudja, de soha nem volt még arra példa, hogy féltékenykedett volna, nem vagyunk már tinik. Egyszer, miután összejöttünk, leültünk hármasban beszélgetni, hogy senkinek ne legyen kényelmetlen, és ezzel le is rendeztük a dolgot.
Ha nélkülem megy el este, miért ne tehetné meg? Nem tesz olyat, amit megbán, olyan társasággal megy el ilyenkor, akiknek szintén párkapcsolatuk van, csak beülnek valahová sörözni és beszélgetni.
Egyáltalán nem titkolózunk és nem is hiszem, hogy egészséges kapcsolatot szül, ha ezt-azt eltitkolsz a másik elől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!