Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fél éves kapcsolat, heti 4...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél éves kapcsolat, heti 4 találka, szerintetek sok vagy kevés? 19F

Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 01:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt nektek kell éreznetek, hogy mennyire van szükségetek egymásra. Persze mindennap nem találkozhattok, hiszen másra is kell idő. Munka, barátok, otthoni teendők, család... Ha látni szeretnék egymást nagyon akkor, vagy ő nagyon szeretne látni akkor webcamozzatok. Mi is azt szoktuk, mikor nincs időnk találkozni aznap, de nagyon hiányzunk egymásnak. Nem az igazi, de legalább látjuk egymást.:)
2012. jún. 26. 02:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Sok mert 1 ido utan unalmas lesz nem tudtok mirol dum mit csin stb de ez az en velemenyem tapasztalatom 23 F
2012. jún. 26. 09:43
 13/14 anonim ***** válasza:
pont jó :) az exemmel minden nap találkoztam, de meg is lett az eredménye mert egymásra untunk, egy régebbivel pedig heti 1, meg se tudtuk ismerni egymást.
2012. jún. 26. 10:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Teljesen jó szerintem. Mert így a hét nagyobb részén együtt vagytok, de mégse minden nap és az se baj ha néha kicsit hiányzik a másik, ha minden nap együtt lennétek a végén egymásra unnátok nem tudnátok mit csinálni és csak megszokássá válna a dolog, szóval maradjon is így de persze ahogy érzitek.:))
2012. jún. 26. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!